Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ez a bosszú mennyire lenne...

Ez a bosszú mennyire lenne kifizetődő és mennyire nem milyen jogi hátrányai lehetnek?

Figyelt kérdés

Volt egy ember az életemben aki 2 évemet elbaszta az életemből mert kihasznált,átvert,hitegetett és játszotta magát

Az egész lényege az ha feltennék róla egyik fb. csoportba egy képet és az alá beírnám hogy aki jót akar kerülje el meg azt is hozzá tenném hogy miért akkor mik lennének a hátrányok

Amit tudni kell: A feltöltendö fotó egy önarckép róla és az ő engedélyével készített fotó (tanú is van rá)

Tanúk úgyszint vannak arra is hogy az életembe belerondított

És igazából egy velem majdnem egykorú nőről van szó én facebookon le vagyok neki tiltva mert barátok voltunk de nemrég közölte velem hogy hagyjam őt a f@**omba

2014. febr. 8. 17:40
 1/8 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem ezzel pont sajat magadat egetned le, en biztos jot rohognek egy ilyen szerencsetlenen, aki kepes kulon mappaba masnak a kepet feltolteni ilyen szoveggel. Es valoszinu nem is nagyon baratkoznek vele tobbet.
2014. febr. 8. 18:29
 2/8 A kérdező kommentje:
Ne ítélkezz amíg nem tudod hogy mi miatt is tenném ezt nem ismersz és az áldozatot sem nem véleményt kértem hanem választ
2014. febr. 8. 18:48
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Sérted a személyi jogait, ha felteszel róla képet a beleegyezése nélkül. Simán feljelenthet. Szerintem kicsit felesleges, mert elfelejtik az arcát, nem fogja az embereket érdekelni, hogy mit csinált. Lehet más történne, de én erre tudok gondolni.
2014. febr. 8. 19:30
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Tok mindegy mit csinalt, jogos-e a bosszu, de emiatt siman feljelenthet es te kerulsz bajba.
2014. febr. 9. 00:09
 5/8 anonim ***** válasza:

Ha úgy akarsz bosszút állni, hogy nyilvánosan lejáratod, azzal csak magadat fogod lejáratni. A többi ember ugyanis nem hiszi majd el, mit tett veled ez az illető, ráadásul nem is fogja őket érdekelni, hogy neked milyen bajod votl vele. Sőt, még ki is nevetnek a hátad mögött, kárörvendenek a problémád miatt. Ezen kívül még ő fog feljelenteni téged.

Úgy kell kitolni vele, hogy neked ne legyen belőle bajod, hogy csak ő szívja meg, te ne. Ki kell találni valami olyan "csendes bosszút", amivel visszaadod neki a kölcsönt, még ha mások nem is tudnak róla. Nekem sikerült, mert én is jártam már így.

2014. febr. 10. 08:22
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Magaddal cseszel ki...törődj bele, hogy így jártál.
2014. febr. 11. 14:18
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Azzal, hogy az ő engedélyével készült a kép, még nem jogosít fel téged a nyilvános megosztására és feljelenthet érte. Gondolom nem közszereplő.
2014. febr. 11. 16:13
 8/8 anonim válasza:

Szerintem is magadat járatnád le, de úgy rendesen. Ezzel a lépéssel csak azt bizonyítanád, hogy te sem vagy különb.

Persze tudom, hogy forr benned a méreg, de próbálj legalább emelt fővel veszíteni és ne alázd meg magad még jobban.

Nem tudom mi hozott ki ennyire a sodrodból, biztos igazad is van, de ne alacsonyodj le az ő szintjére. Lehet, ha így teszel az jobban fog fájni neki, mint az hogy hőzöngesz a világhálón.

2014. febr. 12. 08:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!