Ez a bosszú mennyire lenne kifizetődő és mennyire nem milyen jogi hátrányai lehetnek?
Volt egy ember az életemben aki 2 évemet elbaszta az életemből mert kihasznált,átvert,hitegetett és játszotta magát
Az egész lényege az ha feltennék róla egyik fb. csoportba egy képet és az alá beírnám hogy aki jót akar kerülje el meg azt is hozzá tenném hogy miért akkor mik lennének a hátrányok
Amit tudni kell: A feltöltendö fotó egy önarckép róla és az ő engedélyével készített fotó (tanú is van rá)
Tanúk úgyszint vannak arra is hogy az életembe belerondított
És igazából egy velem majdnem egykorú nőről van szó én facebookon le vagyok neki tiltva mert barátok voltunk de nemrég közölte velem hogy hagyjam őt a f@**omba
Ha úgy akarsz bosszút állni, hogy nyilvánosan lejáratod, azzal csak magadat fogod lejáratni. A többi ember ugyanis nem hiszi majd el, mit tett veled ez az illető, ráadásul nem is fogja őket érdekelni, hogy neked milyen bajod votl vele. Sőt, még ki is nevetnek a hátad mögött, kárörvendenek a problémád miatt. Ezen kívül még ő fog feljelenteni téged.
Úgy kell kitolni vele, hogy neked ne legyen belőle bajod, hogy csak ő szívja meg, te ne. Ki kell találni valami olyan "csendes bosszút", amivel visszaadod neki a kölcsönt, még ha mások nem is tudnak róla. Nekem sikerült, mert én is jártam már így.
Szerintem is magadat járatnád le, de úgy rendesen. Ezzel a lépéssel csak azt bizonyítanád, hogy te sem vagy különb.
Persze tudom, hogy forr benned a méreg, de próbálj legalább emelt fővel veszíteni és ne alázd meg magad még jobban.
Nem tudom mi hozott ki ennyire a sodrodból, biztos igazad is van, de ne alacsonyodj le az ő szintjére. Lehet, ha így teszel az jobban fog fájni neki, mint az hogy hőzöngesz a világhálón.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!