úgy vagyok vele hogy középsuli után már nem fogok tudni jól bulizni mert egyrészt szórakozóhelyekre is szinte csak gimisek járnak, másrészt sokkal többet kell tanulni, meg a csajok sem olyan szépek már :D
Szerintem huszonévesen lehet a legjobban, mert ilyenkor már nem vagy valószínűleg annyira tapasztalatlan, hogy mindenbe belemenj, mint 14-15 évesen, stb.
2014. febr. 8. 14:04
3/15 anonim válasza:
75 év fölött is lehet. Hozzáállás kérdése.
2014. febr. 8. 14:07
4/15 anonim válasza:
Lehet jót bulizni :) én mióta főiskolás vagyok sokkal jobb szórakozó helyekre járok... Ja és ha téged a kifejletlen agyon mázolt 16 évesek mozgatnak az elég gáz... 22/F
2014. febr. 8. 14:09
5/15 anonim válasza:
Figyi én 18 év alatt alig éltem, akkor számomra más szórakozás volt. Én 20 évesen kezdtem el élni egy ideig majd belefáradtam a sok munka végett, de most lassan 22 évesen ismét belendültem. Hidd el ilyenkor már jobb.
Egyik haverom például 23 évesen kezdett el bulizni előtte sose járt el buliba. Igaz ő sportolt keményen és nem ihatott alkoholt sem, ahogyan most sem de olyan bulizós élményei vannak hogy csak nézünk.
2014. febr. 8. 14:19
6/15 kaszás29 válasza:
Persze hogy lehet én tegnap lettem 30 jó cucc yellow cab bakancs,úgy is elsőnek a cipőt nézik, és GO
2014. febr. 8. 14:20
7/15 anonim válasza:
Igen, 20 felett már mindenki öregnek számít. Ők már a Morrisons operába járnak ismerkedni.
2014. febr. 8. 14:20
8/15 anonim válasza:
Középiskolás létemre egyetemi és főiskolás bulikra is jártam. Volt ismerős aki bejutatott. 19 évesen pedig legálisan. Mindig is jobban bírtam azokat a csajokkal. Ráadásul önfeledtebbül bírnak bulizni, jobban tudnak vigyázni magukra, szabadabbak, és már nem az a apuci-amyuci kicsi lánya már.
2014. febr. 8. 14:25
9/15 anonim válasza:
8. vagyok. Csak egy kis betekintést nyertetek a tizen-huszon éves bulizási szokásomról. Remélem kijutok a 2016-os DEFQON 1 fesztiválra, ha addigra összejön 400eft. 4 napos folyamatos bulizás, sátorozás, tombolás.
28/F
2014. febr. 8. 14:33
10/15 anonim válasza:
ne szórakozz már, 18 év felett lehet igazán jól bulizni, el se mennék oda ahova ilyen 18 alattiakat beengednek, elég gagyi hely lehet
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!