Van itt olyan aki nem bulizik, nem szórakozik szinte soha?
Én nem vagyok otthonülős, viszont bulizni nem szeretek. Utálom a tömegnyomort, ahogy széttaposnak a figyelmetlen emberek, vagy épp leönt valami piával egy részeg... Sosem voltam amúgy bulizós. Pörgősségemet egyéb szórakozási lehetőségben élem ki.
L/20
Nem járok bulizni, őszintén szólva nem is vágyom rá.
A barátaim többségével inkább találkozunk hétvégenként, beszélgetünk, társasozunk, együtt vagyunk.
Nem szeretek bulizni, az ottani zenék sem mondhatóak a stílusomnak megfelelőnek,ha egyedül vagyok is, inkább olvasok, zenét hallgatok vagy ilyesmi :)
18/L
Több oka is van.
Nagyobb alkalmakkor, mint pl.: szülinap, névnap, szilveszter, nyaralás alkalmával el szoktam menni.
Én is otthon ülős típus vagyok, de nem ez a fő oka, hogy nem járok sehova.
Az első probléma, hogy itt a közelben nincsen jó szórakozóhely. Arról már nem is beszélve, hogy helyben nem is szeretek elmenni, mert nagy a konfliktus kockázat.
Mármint tegyük fel berúgok, belém köt valaki, én meg nem vagyok olyan állapotban, hogy logikusan cselekedjek. Nem annyira nagy városban lakom, hogy többet ne fussak össze az illetővel. Lehet nem lenne utána semmi, de nincs kedvem kockáztatni. Esetleg amekkora r*b*ncok vannak mostanában, elkezdek nyomulni, az viszonozza, aztán másnap meg már jön pattogni a palija, hogy én mégis mit képzelek.
Az előző okokból kifolyólag ha elmegyek valahova, az nem a környéken van. Itt jön a következő probléma. Anyagiak. Nincs saját keresetem. Pénzt szülinapkor, névnapkor, karácsonykor kapok. Ebből a pénzből nehezen tudnék finanszírozni heti 5000 ft-ot, amibe nekem egy buli kerül. Max. ha soha nem veszek magamnak új cipőt, ruhát, stb.
És a harmadik ok, hogy nem járok sehova, hogy szükségem van egy olyan napra, amit itthon, magányosan eltöltök. Tulajdonképpen kipihenem a hetet. Hétköznap az kilőve ilyen téren. Marad a hétvége. Vasárnap nem lehet bulizni. Marad a szombat, ami pedig a legideálisabb nap a pihenésre.
Nem jártam bulizni, soha nem voltam szórakozóhelyen. Utoljára még általánosban voltam egy szülinapi bulin.
Nem, nem vágyok arra hogy társasággal legyek.
Szombat estéimet pihenéssel szeretem tölteni, egyedül!
nincs rá igényem, nincs baráti kör, de ha lenne akkor se mennék velük, mert felesleges időpocsékolásnak tartom. Zenét hallgatni otthon is tudok. Társaságra mint már írtam, nincs szükségem.
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!