Ha ask fm en csúnyán beszélek valakivel, azzal foglalkozik a rendőrség?
Attól még sajnálhatom ;)
Mellesleg Rendőrnek tanulok, szóval… :D
Rendőrnek? De nem írtál volna két értelmes szót szegénynek a jogszabályokról, csak nyugtatgattad. Sőt a 12 éves dolgot se tudtad. Aztán meg én vagyok a gány, amiért óva intem... hát te tudod.
Tanulj többet, van az a szint, amivel már rendőrnek se leszel jó :)
Rendőrnek, nem ügyvédnek -.-"
Am a jogszabállyal kitörölheti a seggét, mondtam, elmélet és gyakorlat ;)
Jó, a fent írt eset kispiskóta, de remélem, azért komolyabb ilyen helyzetekben tesz valamit a rendőrség.
Mondtam korábban is, én tapasztaltam azt, amikor nem törölhettük ki vele, működött, jöttek a zsernyákok. Bullying esete forgott fenn a suliban, el is vitték a kis genyót, aki zaklatta a másikat, lényszertanfolyamra és pszichológiai kezelésre "kárhoztatták". A legjobban a megaláztatás tette helyre, de a tanfolyamnak is örültem.
Tudom, a környéken is volt már olyan, hogy 8.-os cigány srác megzsarolt valakit, rá 10 percre bilincsben vitték el.
De nem a tények a lényegek, hanem amit bizonyítani lehet ;)
Hát itt egy kamera elég bizonyítás volt :)
Hát igen... itt fentebb valaki (lehet, hogy te) leírta, hogy ha az IP-t meg is találják, nem bizonyítja be senki, hogy a kérdező ült a gépnél.
Mondjuk ha ezt a kérdést megtalálják, akkor szorul a hurok, nem? :D
Ahhoz, hogy ezt a kérdést rábizonyítság, bírósági parancs kéne az oldal felé :D És szerintem az Ask-nak is :)
Ilyenre meg nemadnak olyat :)
"De akkoriscsak a gép van meg, aki írta az nem feltétlenűl :D"
Igen, de a kérdésben leírta, hogy az ő gépe és a szerepe szerint is beazonosítható.
Na jól van, lehet, hogy megártott a sok CSI :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!