Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Lehet van még remény? ^^

Lehet van még remény? ^^

Figyelt kérdés
Szoktam nagy ritkán látni egy páwa fiút a buszon, már jó régen nem ültünk egy járaton, de ma ugyanazon a járművön utaztunk, és meglepődve konstatáltam, hogy egészen normális stílusra váltott, a tipikus oldalt rövid, középen hosszú, lefittyenő hajat levágatta normálisra, az öltözéke is visszafogottabb lett, bár a nadrágja még mindig kifogásolható volt. :S De ami pozitívum, hogy a telefonját sem nyomkodta egész úton. :) Olyan jó ilyen pozitív változásokat látni, vajon kezd lecsengeni ez a furcsa divat? :)
2014. jan. 28. 18:08
 1/4 anonim ***** válasza:
Ne örülj előre.... Általában rosszabb jön... :/
2014. jan. 28. 18:19
 2/4 A kérdező kommentje:
Te meg ne legyél pesszimista! ^^
2014. jan. 28. 18:25
 3/4 anonim ***** válasza:

Minden kimegy a divatból idővel.Akinek nincs stílusa,az beáll a páwák közé általában,hogy ne lógjon ki a sorból.

Az elox piros konzerv cipő,meg a neonzöld pulóver, és a csőgatya ecset hajjal nem valami férfias ezért az idő múlásával 16 éves kor körül ,amikor már kialakul mindenkinek a saját egyénisége,a divatmajmok ekkor könnyen megváltozhatnak egyik pillanatról a másikra,mert onnantól kezdve már van saját stílusuk és nem kell mások után menni.

Szóval csak addig lesz valaki páwa amíg nem alakul ki a végleges személyisége,jobbik esetben. :)

2014. jan. 28. 18:27
 4/4 anonim ***** válasza:

nem tudom, hogy hány éves, de amikor voltam kisebb voltam, olyan 12 éves (ez 9 éve volt :D ), akkor meg az volt a divat, hogy bugyi kilóg a gatyából, has kivillant, színes hülyeségek a hajban, stb (persze az idősebb korosztálynál), ez is kiment a divatból, ma már nem látni olyan embereket, mint a 2000-es évek elején :)

ezzel csak azt akarom mondani, hogy szépen lassan ez a páwa és társai is el fognak tűnni a süllyesztőben

2014. jan. 28. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!