Melyek a legjobb szabadulós játékok Budapesten?
Voltunk már párban a haverjaimmal, de nagy csalódás volt... ezeréves, netről letöltött kérdések voltak, alig volt egy-két jó feladat. Másik helyen jobb játékok voltak, de kosz volt (konkrétan mintha nem takarítanának), úgyhogy legközelebb nem akarunk csalódni :(
Köszönöm!
Én itt voltam, és nagyon jó volt! :)
Köszi, de találtam jobbat azóta! :) A mindquestet is próbáltam már amúgy, de nem jött be...
Hétvégén voltunk itt: [link]
engem meggyőztek :D kár, h nicns több ilyesmi Pesten...
Ajánlom figyelmetekbe a Törd a fejed szabadulós játék két pályáját.
A szökés és az Örök élet köve nyomában játékokat.
Az első két helységből álló(cella és seriff iroda) áll, a második egy dzsungelben és barlangban játszható.
Jó a közlekedés, parkolási lehetőség. Mindig van akció, nézd meg a weboldalt.
:)
Üdv. Niki
Annyiban egyetértek, hogy valóban vannak összecsapott játékok, de nagyon igényesekkel is találkoztam!
Nekem ez a TOP 3:
1. Kalózbarlang (10/10)
Előny: Igényes hely (nem pincében van, a parkolás ingyenes), nagyszerű a kivitelezés (jó a díszlet, minden eszköz működik, jók a különleges effektek), vannak benne nagyon egyedi feladatok, köztük egy különleges utazás. A legtöbb helyen eddig őket ajánlották, én is ajánlással mentem el oda, ismerőseim nagy szabadulósok és ők mondták, hogy ez volt a legjobb!
Hátrány: Külvárosban van (az Örs Vezér terénél)
2. Fun Lock (9/10)
Előny: Szintén nagyon kidolgozott (jól felszerelt technikával), ötletesek a feladatok, látványos a szoba.
Hátrány: Kicsit fiús a téma, nem túl jó a környék.
3. Királyok völgye (9/10)
Előny: Szép és hangulatos a hely (annak ellenére, hogy pincében van), ötletes a bevezető rész, aranyos a személyzet.
Hátrány: Kicsi a helyiség, nagyobb csapatból szerintem nincs mindenki lekötve.
Ami még szerintem a jók közé tartozik: Exitpoint (8/10), Enigma (7/10)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!