Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ez mi lehet nálam? (lent)

Ez mi lehet nálam? (lent)

Figyelt kérdés
kb. 5 éve van egy furcsa szokásom, amikor valahol nem otthon vagyok néha elönt egy nagyon rossz érzés, nem tudom mihez hasonlítani, és úgy érzem azonnal el akarok onnan menni, körülbelül olyan érzés mintha egy nagyon rossz emlék kötne a helyhez, de volt már új helyeken is.. ez pár másodpercig tart, de azalatt az idő alatt néha még a könnyem is kicsordul annyira rossz érzésem van.. tényleg nem tudom mi ez, volt egy idő amikor abbamaradt kb. fél évig, de mostanában megint elő szokott jönni, suliban, sétálás közbe, bárhol.. egyedül akkor nem jött még soha elő amikor a barátomhoz mentem/nála voltam vagy vele mentem valahova.. anyumnak nem merem elmondani mert félek bolondnak nézne:s mit csináljak? 14/L
2014. jan. 25. 10:53
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha ez a furcsa érzés nagyon zavar, nyugodtan menj el pszichológushoz, nem azért, mert golyós vagy, de ő megkereshetné az okát. Ha ez az ötlet nem tetszik, még mindig ott a barátod, nyilván oka van, hogy vele/nála nem fog el ez az érzés, ő talán tud segíteni, hiszen ismer, tudja mik történtek veled a múltban. Velem is előfordult már ilyen érzés, egy ékszerüzletbe és egy ruhaüzletbe fogott el. Nagyon furcsa volt, olyan nyomasztó, gyorsan el is mentem onnan. Nem tudom mitől van ez, de engem annyira nem zavar, csak furcsa. Szerintem barátod tudni fogja hogy segítsen.
2014. jan. 26. 11:29
 2/2 anonim válasza:

Paranoia. [link]

de a pszichologus sem rossz ötlet szerintem 1#-nek igaza lehet

2014. febr. 7. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!