Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ha egy "stréber" lányt kéne...

Ha egy "stréber" lányt kéne megajándékoznod, akkor mit adnál neki? Egy fogalmazáshoz kéne (nem házi, saját magamnak tenném el) és a humorosabb válaszok érdekelnének. Köszönöm annak, aki válaszolt.

Figyelt kérdés
A strébert szó szerint értem. Mármint az a tipikus tanárnénikedvenc, aki emlékezteti a tanárt, ha volt házi, sőt maga önként leellenőrzi... Tehát a kérés az, hogyha középiskolában/gimnáziumban lenne egy ilyen lány osztálytársad, akkor milyen ajándékot adnál neki?

2014. jan. 23. 18:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Egy tudományos témájú könyvet.
2014. jan. 24. 21:29
 12/13 kis.smiley válasza:
szerintem elég nagy bunkóság lenne így valakit megszivatni...gondolj bele ha egy ilyen ember szerepében lennél,nem lenne barátod,mindenki utálna,ha nem egy 5*-öst hoznál haza a szüleid qvára lecsesznének,éjszaka álomba kéne sírnod magad mert mindenki cikizne/csesztetne...ezek az emberek öngyilkosok is lehetnek,évente 1000 gyerek lesz az csak mert ilyen hülyéknek jó mulatságnak tartják csak úgy cseszteni...ezt gondold át és aztán írj ki ilyen baromságokat a netre..ebben az a legszomorúbb hogy még nem is komolyan gondolod csak olyan "vicces feladatnak"amire majd sírva fogsz visszatekinteni majd ha felnőtt leszel :(
2014. szept. 13. 20:40
 13/13 A kérdező kommentje:

Bocsi, régen én is egy ilyen 'stréber' voltam, mert apuval élek, és ő jegyek terén nagyon szigorú volt. Tudom, hogy milyen gáz érzés, amikor lestrébereznek, és a tanárnő, mondja a többieknek, hogy 'ne bántsátok szegényt', majd rádmosolyog. És akkor szünetben szétszivatnak az osztálytársaid. Utána meg azért szekálnak, mert neked lett egyedül 5ös a dogád. És bevallom őszintén, még olyannal is próbálkoztam, hogy rossz válaszokat írtam, csakhogy ne gúnyoljanak. De mindegy, ez nem téma.

Direkt kiírtama kérdésben, hogy egy fogalmazáshoz kéne, és nincs szándékomban az, hogy bárkivel is kicsesszek.

2014. szept. 18. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!