Félek az új környezetektől mi a teendő?
Figyelt kérdés
Olyan iskolát választottam ahol csak a kolesz jöhet szóba.Viszont enyhe pánikbetegségem van.Nem szeretek távol lenni huzamosabb ideig otthonról.Stresszelek,haza akarok menni szóval nem tudom hogy biztonságba van e a ház,a család.2 éve már annak hogy táborokból haza akartam jönni.Azóta nem voltam,viszont sokat járok el itthonról,szeretek barátokkal lenni.Csak félek az új környezettől és emberektől,és ilyenkor rájön egy szorongás,mivel tudnám magam próbára tenni?Hogyan tudnám ezt legyőzni?2014. jan. 20. 20:38
1/2 anonim válasza:
próbálj meg alkalmazkodni az új környezethez és próbálj megismerkedni a többiekkel és úgy könnyebb lesz a beilleszkedés!!
2/2 anonim válasza:
Azzal hogy nem görcsölsz.Sok sikert a nyugalomhoz vagyis a belső nyugalomhoz.Próbálkozz vele majd idővel sikerülni fog mindent meg lehet tanulni csak akarni kell :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!