Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szerintetek nagyon gáz, hogy...

Szerintetek nagyon gáz, hogy már 4 éve élek egy városban, de még mindig nem találtam barátokra?

Figyelt kérdés

Először iskolába jártam, de ott senkivel sem szövődött szorosabb kapcsolat.

Jelenleg dolgozok, de a munkatársaimmal is csak kollégai viszonyban vagyok.

Azt mindig is tudtam, hogy kicsit zárkózott vagyok, de csak mostanság tudatosult bennem, hogy gyakorlatilag egyedül vagyok és ez megijeszt.

Szerintetek hol a probléma és ti hogyan változtatnátok ezen a helyzeten?

22/l

2014. jan. 17. 18:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez a probléma egyre gyakoribb sajnos. Az emberek egyre zárkózottabbak. Keress valami hobbit olyat ahol emberek közt vagy (lovaglás, küzdősportok, tánciskola, airsoft) ezeken a helyeken kialakulhat baráti társaság. Ha másképp nem megy te szervezz programot pl közös disco. A munkahelyeden is lehet csapatépítő programot szervezni pl: bográcsolni, egy hosszú hétvégére elmenni valahová (mondjuk az utóbbi van nálunk de mégegyszer se mentem ilyanre mert sokan vannak akiket elég ha bent látok)
2014. jan. 17. 18:40
 2/5 anonim ***** válasza:

Én nem tudom hogyan lehetne változtatni, mivel én is hasonló helyzetben vagyok. Én mondjuk egyetemre járok, és még csak fél éve vagyok ebben a városban, de nincsenek barátaim.

Mondjuk előtte a szülővárosomban laktam, és ott 18 éven keresztül nem voltak barátaim, még a suliban sem.

Na ez már tényleg gáz, de amit te írtál az szerintem nem az.

2014. jan. 17. 18:45
 3/5 anonim ***** válasza:
nézz valami szabadidős elfogaltságot magadnak,ami érdekel...amúgy sztm foglakozz magaddal most,fejleszd magad,amiben jó vagy,adj magadra többet,bla bla,barátokat majd idővel találsz,de ha nem,akkor arról csak magad tehetsz.
2014. jan. 17. 18:48
 4/5 A kérdező kommentje:

Sportolni járok, de ezen keresztül sem sikerült igazán közel kerülnöm senkihez sem. :-(

Biztos bennem van a hiba, nem tudok közel engedni magamhoz senkit sem, félek az emberektől.

2014. jan. 17. 18:50
 5/5 anonim ***** válasza:
ház szerintem egy kicsit az ://
2014. jan. 17. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!