Mit csináljak ezzel?
Sziasztok! "Röviden" leírom , hogy mibe kérném a segítségeteket: 14 éves átlagos kinézetű fiú vagyok.Az iskolában az eredményeim kitűnőek ,a diákok mind kedvelnek viszont nem tudom annyira beszélni velük , nem járok el velük sehova , semmi.Nem tudom , hogy miért.Gépmániás vagyok , mindig amikor suliba vagyok arra gondolok , hogy mit fogok csinálni otthon a számítógépen (EGYÁLTALÁN NEM VAGYOK FACEBOOK ŐRÜLT).Inkébb Youtube videókat nézek viszont abból rengeteget (GAMEPLAY CSATORNÁKAT:PEWDIEPIE,CPT.SPARKLEZ STB.)és erre nagyon felfigyelt a bátyám és őt ez nagyon zavarja , mindig ki akar mozdítani otthonról viszont én nekem sosincs kedvem :( , a szüleimet nem zavarja. Na kb. ennyi volt "röviden"!
Segítsetek , úgy érzem , hogy szociálisan meg vagyok b*szv*!MIT CSINÁLJAK??!! :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!