Miért nem lehet megtanulni Facebook nélkül élni? Mindenki jön, hogy csináljak már Facebookot, de nem akarok!
Figyelt kérdés
Előtte is volt kommunikáció! MSN, SMS, email, hívás, soroljam még?
ÉS mondják, hogy mindenki ezt használja, így tartja mindenki a kapcsolatot... én miért nem, meg mit szórakozok(érted, még én szórakozok, mikor nem én lógok folyton a telefonomon, gépemen a Facebookon...)
Miért nem képesek az emberek megtanulni Facenélkül élni?
Már irritál!
És miért mondanak már olyanokat, hogy mindenki így tartja a kapcsolatot? Ez hazugság! Persze, kell mentőt hívni, akkor ráírok Facen a mentőkre, hogy küldjenek orvost...
Miért hazudnak?
2014. jan. 11. 09:58
21/21 outtatime válasza:
Nincs, nem is volt, nem is lesz. És tökéletesen elvagyok nélküle. Aki lusta felhívni, vagy emailt írni ha akar valamit, az inkább ne is keressen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!