Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért van az, ha valaki...

Miért van az, ha valaki alacsony, akkor az csak 13,14_16 éves lehet?

Figyelt kérdés

Unom már hogy mindenki 13-16 év között saccol Meg engem a 21 évem helyett.ez nem is lenne akkora nagy gond,de meg úgyis bánnak velem mint egy hülyegyerekkel.

Én nem öltözött egyáltalán gyerekesen,nem is viselkedem úgy.mert mindenki mindig azt mondja,hogy komolyabb vagyok mint a korombeliek.

Csak azért mégis zavaró,hogy ilyen buták egyesek,hogyha valaki alacsony akkor már nem lehet több 16nál.

160 cm vagyok

2014. jan. 10. 11:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Én 165 cm vagyok, és 13-14 évesnek szoktak nézni, pedig 28 vagyok. :D

De nem hiszem, hogy ez (csak) a magasságom miatt lenne...

28/N

2014. jan. 10. 11:13
 2/11 anonim ***** válasza:

Gondolja arra, hogy majd ha 40-50 éves leszel, milyen jól fog esni, hogy fiatalabbnak néznek :)

Egyébként szerintem nem a magasságod miatt néznek fiatalabbnak. Csak olyan 15-20 között nagyon nehéz már észrevenni a különbséget. A mai 15 évesek már szinte úgy néznek ki, mint a felnőttek.

2014. jan. 10. 11:28
 3/11 Andizsuzsi ***** válasza:
Mert az átlag 14-16 évesen ekkora. És az ember úgy van "összerakva", hogy az átlaghoz viszonyít.
2014. jan. 10. 11:35
 4/11 anonim válasza:

Hmm,a magasságotok miatt irigyellek titeket :P

Én csak 145 vagyok...és már 17,szerintem már nem is fogok nőni,max 5 cm,az meg kévés :D

Alsós tanítónak tanulok,és egyszer egy gyakorlói órámon az egyik gyerek megkérdezte tőlem,h tanítónéni maga hány éves,hát mit tudtam csinálni,megmondtam h még nem sok csak 17.Erre a gyerek: én nem néztem csak 13-nak. :D Ilyenkor ááá.De mit lehet tenni? Akárhová elmegyek mindenki a magasságommal cukkol....

2014. jan. 10. 11:36
 5/11 anonim ***** válasza:
Ez nálam is probléma. Sokszor be is sértődtem, amikor elkérték a személyimet hehe:D Amúgy öltözködj még felnőttesebben, legyen olyan a kisugárzásod, ennyi. Vagy magassarkú. Én amúgy 167 centi vagyok, de elégedetlen vagyok vele, magasabb akarok lenni. És utálom azt is, hogy vékony csontozatú vagyok, irigylem azt, aki vastag csontozatú. Viszont ott van a néném, ő nem magasabb 160-nál, mégis talpraesett és sehol nem nézik kisgyereknek.
2014. jan. 10. 12:22
 6/11 anonim ***** válasza:

engem ez annyira nem zavar, de pont tegnap volt egy ilyen helyzet: először megkérdezték, hogy tanulok még ugye?-mondta igen, tanuló vagyok egyetemre járok: nagy meglepődés, hogy egyetemista vagyok (gondolom szakközép iskolásnak nézett az illető).

utána jött az a kérdés, hogy hány éves vagyok: mondta, hogy következő hónapban töltöm be a 21-et. erre is csak megilletődés jött válaszul.

hozzá kell tennem: 156 centi vagyok és 42kiló, így érthető, hogy fiatalabbnak néznek.

számomra már nem annyira zavaró, csak ugyan úgy érthetetlen, hogy miért van ez?- de csak is a kinézetem miatt lehet. ez van, majd hasznomra válik még ez több év múlva, legalábbis remélem.

2014. jan. 10. 12:30
 7/11 anonim ***** válasza:
Majd ha eléred egy felnőtt ivarérett ember méretét, majd néznek felnőttnek. Jabocs, nem lesz ilyen. Pech. Addig meg örülj hogy gyereknek néznek, nem öreg törpének. Remélem sokat segítettem.
2014. jan. 10. 14:23
 8/11 anonim ***** válasza:

Ez nem csak magasság kérdése. A buta előítéletek mellett valószínűleg későn érő ember vagy - hiába komolyabb a kortársaidnál gondolkodásod, sőt általában ez együtt jár -, és az egész kép (az összbenyomás) azt sugallja, hogy fitalabb vagy, mint a korod. Ne foglalkozz butákkal, mert lehúznak a szintjükre, és ott már legyőznek a rutinjukkal.

Tudod, mit szoktak mondani? " Jóból kicsit adnak". :)

2014. jan. 10. 14:33
 9/11 anonim ***** válasza:

Mi lenne, ha borostát növesztenél? :)

Villanyborotvával, vagy valamivel állandó hosszúságon lehet tartani...asszem

2014. jan. 10. 16:35
 10/11 anonim ***** válasza:
Borosta/szakáll sokat segít. Én 165cm vagyok. Ha borotválkozok, 15-nek nézek ki, hanem akkor 25-nek szoktak hinni :D 20 vagyok... :)
2014. jan. 10. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!