Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogyan barátkozzak még?

Hogyan barátkozzak még?

Figyelt kérdés

Hazudnék ha azt mondanám hogy egy barátnőm sincs, van 4 barátom. Nagyon nehezen tudok barátokat szerezni, ennek a 4 embernek is nagyon örülök, de sajnos nagyon keveset találkozunk.

Anyukám mindig azt mondja, h próbáljak meg új barátokat szerezni, olyanokat akivel sűrűn el tudok menni valahova, vagy találkozni velük.

Nagyon nehezen nyitok mások felé, ez abból adódik h volt egy barátnőm az általános iskolában, mindig minden szívességet megtettem neki, bár ő soha semmit nem tett meg értem, akkor nagyot csalódtam.

20/l

2013. dec. 31. 18:32
 1/3 anonim ***** válasza:

Iskola/munkahely, hobbi, internet, olyan sok lehetőség van még .... :)

Ha gondolod írhatsz nekem is, szívesen ismerkedek, barátkozok új emberekkel, de ma már nem igen tudok neked válaszolni :/

2013. dec. 31. 18:34
 2/3 anonim ***** válasza:

Velem is kb ez a helyzet csak fiúba. Én is szívesen barátkoznék, a régi barátságaim ellaposodtak, meg hát volt sajnos más gondom is így szívesen kezdenék már végre új életet, új barátokkal, mehetnékem lenne de nincs már kivel.

Ha gondolod írj talán összebarátkozhatunk, talán tudnánk segíteni egymáson.

2013. dec. 31. 20:12
 3/3 anonim ***** válasza:
nekem 1 barátom sincs. Aki gondolja írhat, azt alakul ami.
2013. dec. 31. 23:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!