Ciki, ha nem megyek bulizni szilveszterkor? 16/F
Én ezek miatt nem megyek szilveszterkor bulizni, egy kis demotiváló, több éves tapasztalat alapján állt össze a lista:
házibuli:
- a társaság fele vadidegen, a haver haverjának a haverjai, még a házigazda sem ismeri őket, egész este úgy méregetnek mintha a holdról jöttem volna, rosszabb esetben kötözködnek
- a társaság minimum fele hányós részegre issza magát az első 60 percben, undorító a szag és a látvány, + két értelmes szót nem tudnak kinyögni
- a társaság másik fele picsogós részegre issza magát, egész éjjel a vállamon lelkiznek, rosszabb esetben tarthatom a homlokukat hányás közben
- a zene ultragáz, retródiszkóóóó vagy ’diszkó sit’ (tudom, tudom, velem van a gond…)
szórakozóhely: háromszoros kaja és pia árak, plusz az összes többi a fenti listáról
elutazós hely: csillagászati szállás árak, több száz kilométert kell elrongyolni otthonról, a zene színvonala a lakodalmasig tud süllyedni, ha a kedves haverok szétverik a berendezést keményen perkálni kell - persze a ’tettes’ semmire sem emlékszik, hiszen ő mattrészeg volt, bocsi - plusz az összes többi a fenti listáról.
Szóval nálunk lesz forralt bor, olasz kaja és mozi, több nem is kell.
Ne sírjatok már ennyit,annyira szánalmas!!
Mindenki magyarázkodik meg kifogásol,h ezért meg azért nem megy bulizni! Nincs azzal baj,ha valaki otthon tölti a szilvesztert. A baj azzal van,h nincs olyan baráti körötök,akikkel jól éreznétek magatokat! Én magambaszállnék és megkeresném az okát,h miért alakult ez így!! Én is házibuliba megyek,kb 10-en leszünk,de ez mind olyan barát akikre rábíznám az életem bármikor! És igenis bulizni jó egy jó társasággal!
28/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!