Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogy lehetsz egy sztár a...

Hogy lehetsz egy sztár a társasági életben?

Figyelt kérdés
A társaság fénypontja. :D
2013. dec. 27. 15:38
 1/5 anonim ***** válasza:

a csoporton belül nélkülözhetetlenné kell válnod valamivel.

vagy olyan tettekben kell a legjobbnak lenned ami a csoporton értéket képvisel.

primitív példa-

amikor én éltem a bandázós korszakomat nem voltam egy nagy hangadó,viccmesélő,de ha gond volt én bunyóztam és verekedtem kérés nélkül is,megvédtem a csoportom tagjait.

e miatt akaratlanul is én volt a csoport lelke,nélkülem nem is akartak már menni sehova,plusz egy igazi alfa akkor is hódít a másik nemnél ha nem hangadó,mert körülötte vannak a többiek,nem ő a többiek körül és ezt látják a nők is.

persze a másik megközelítés a páva effektus legalább ennyire hatásos békésebb csoportokban,amikor is szórakoztató vagy,előadod magad,sőt bemutatsz pár bűvésztrükköt és amikor a csoport már a tenyeredből eszik,akkor nagykegyesen felfigyelsz és kivonod a csoportból a célszemély nőcit.

2013. dec. 27. 16:28
 2/5 A kérdező kommentje:
Ha elmegy egy lány a fiúval az nem azért van mert bohócot csinált magából, hanem mert jóképű. Bárki bármi produkciót csinál, az kb két percig szórakoztató. Ha meg tanít valaki valamit, akkor meg megtartja az órát utána meg leszarják, nem hívják fel otthon a tanárjukat, karateedzőjüket. Ha meg valaki vizsgázik, vagy állásba megy, akkor is csak addig van a főnökének hatalma, amíg az ember jól jár és ottvan, különben őt is otthagyják. Olyan nélkülözhetetlen szükség nincs senkire, főleg a csajoknak akiknek minden héten huszan-harmincan udvarolnak, lájkolgatnak.
2013. dec. 27. 18:50
 3/5 A kérdező kommentje:
Hát igen, ha van egy ellenség az összekovácsolja az embereket. Lehet úgy lehet sztárnak lenni, ha csinálsz egy közös ellenséget.
2013. dec. 27. 18:52
 4/5 anonim ***** válasza:

egy 2 perces kiselőadás pont elég arra,hogy értéket és dominanciát demonstrálj.

nem is kell több 2 percnél ehhez.

a karatedzőket meg persze hogy nem hívják fel,mert ostoba haszontalan sport.

ha valaki verekedni akar megtanulni az boxolni megy nem bohóckodni karate edzésre,ezért a példád nem jó.

a netkirálynőknek meg nem udvarolnak,hanem nyalnak nekik a férfi nem szégyenei,ezért értelem szerűen azt fogják választani ezek a lányok,aki nem esik hanyatt a külsejüktől és nem fog neki nyalizni nem adja át a kontrollt neki,végig a helyzet ura marad.

2013. dec. 27. 19:04
 5/5 A kérdező kommentje:
Neked kissé átmosták az agyad a pua-szektában, hívő. A valóságban ahhoz vonzódnak 10-ből 9x, aki jóképű. Vagy ahhoz, akinek sok a haverja és valakit szivat. Vagy ahhoz, aki extrém mód hasonlít rájuk, vagy ahhoz néha, aki segít a költségeiben, fuvarozásában. :)
2013. dec. 27. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!