Hogy lehetsz egy sztár a társasági életben?
a csoporton belül nélkülözhetetlenné kell válnod valamivel.
vagy olyan tettekben kell a legjobbnak lenned ami a csoporton értéket képvisel.
primitív példa-
amikor én éltem a bandázós korszakomat nem voltam egy nagy hangadó,viccmesélő,de ha gond volt én bunyóztam és verekedtem kérés nélkül is,megvédtem a csoportom tagjait.
e miatt akaratlanul is én volt a csoport lelke,nélkülem nem is akartak már menni sehova,plusz egy igazi alfa akkor is hódít a másik nemnél ha nem hangadó,mert körülötte vannak a többiek,nem ő a többiek körül és ezt látják a nők is.
persze a másik megközelítés a páva effektus legalább ennyire hatásos békésebb csoportokban,amikor is szórakoztató vagy,előadod magad,sőt bemutatsz pár bűvésztrükköt és amikor a csoport már a tenyeredből eszik,akkor nagykegyesen felfigyelsz és kivonod a csoportból a célszemély nőcit.
egy 2 perces kiselőadás pont elég arra,hogy értéket és dominanciát demonstrálj.
nem is kell több 2 percnél ehhez.
a karatedzőket meg persze hogy nem hívják fel,mert ostoba haszontalan sport.
ha valaki verekedni akar megtanulni az boxolni megy nem bohóckodni karate edzésre,ezért a példád nem jó.
a netkirálynőknek meg nem udvarolnak,hanem nyalnak nekik a férfi nem szégyenei,ezért értelem szerűen azt fogják választani ezek a lányok,aki nem esik hanyatt a külsejüktől és nem fog neki nyalizni nem adja át a kontrollt neki,végig a helyzet ura marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!