Mi a véleményetek erről? Tetszene nektek egy ilyen fiú?
Fiú vagyok, borotválom a lábamat, a karomat és a mellkasomat is. Nem vagyok b**i, csak egyszerűen így érzem jól magamat.
Elsősorban lányok véleményére lennék kíváncsi, hogy nekik tetszene-e egy ilyen fiú.
A kar, láb borotválása bu...is és semmi érteme.
Borotváld a hónaljad, meg a szeméremszőrzeted, az legalább logikus, és azt el is várom a férjemtől is. A többi teljesen felesleges.
Lehet, h mégis meleg vagy, csak még nem ismerted be magadnak se???
35/N
Igaz, hogy szívesebben beszélgetek lányokkal, és sokukra inkább barátként tekintek, de nem, egyáltalán nem vagyok meleg.
Amúgy szerintem van értelme a borotválásnak, ha én így érzem jól magam. Ennyi erőből a nőktől is meg lehetne kérdezni, hogy mégis minek borotválkoznak?
Nem kell mindenáron megfelelni a társadalmi sztereotípiáknak és elvárásoknak...
Egyébként örülök, hogy van valaki, akinek tetszik. :)
Számomra a férfi szőrös.
Az arcán, a szeméremkörnyékén, a hónalján a karján és a lábán is szőrös.
Nem azt mondom, hogy egy gorillát akarok, mert ha a háta szőrös valakinek az elég taszító, de egy normál mennyiség szerintem kell.
Pl.:
És ez nem néz ki jól természetesen:
Nem is értem a feje tetején nincs haj, de a hátán igen? :D
Amúgy azt még nem említettem, hogy főleg a visual kei hatására szőrtelenítek. Nagyon szeretem ezt a stílust...
Szóval nem vagyok meleg. :)
Pedig meleg vagy kérdező.. :) Ismerd be magadnak nyugodtan..
Mai világban.. már nem oylan nagy kunszt... hogy ratyi vagy. Gondold már át józanésszel... hát nincs olyan férfi, aki mindenét borotválja... aki mégis megteszi, az csak homo lehet. Semmi más..
A borotválkozás kérdése igényesség, ennyi az egész. Nem beállítottság tárgya és ha egy férfi így érzi jól magát, igényesen akkor tegye. Ráadásul a szőrtelenítés csaknem minden testrésznél higiénikusabb is.
Ismerek olyan lányt, aki nem borotválkozik. Természetes dolog a szőrzet, de a társadalom elvárása szerint gondolkoztok, éltek. Ez pedig nem jó, mert magatoknak kell megfelelnetek, és úgy élnetek, ahogy nektek jó. Ehhez pedig önmagatokat kell elfogadni. Ha azért teszel valamit, mert a többi ember elvárja, akkor az azt jelenti, hogy nem vagy elégedett magaddal, és más szerepet játszol, más bőrben.
Jó pár éve még a nők sem borotválkoztak, és az volt a norma. A férfiak sem. Az idő változik, és így más lesz az elvárás, amit saját magatok szabtok ki egymásra. Ez pedig teljes mértékben hülyeség.
Mindenki ízlése és elvárása más. Vagy megfelel neked valaki, vagy sem. Ennyi, és nem az ő dolga, se feladata, hogy neked eleget tegyen. Hibát pedig mindenkiben lehet találni, mert senki nem tökéletes, így nem is azt kell keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!