Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Beképzeltség LCD-tvre ugy...

Beképzeltség LCD-tvre ugy hogy poros az a tv?

Figyelt kérdés

Szóval multkor voltam egy régi barátomnál, vagyis már nem igazán nevezhettem barátomnak mert folyon beszologat meg hasonló, meg bunkoskodnak a szülei meg a nővére is vellem.

kb 2013 elején vettek hitelre egy LCD tv-t és a tv peremén rajta van még a folia + 2 cm-es por réteg volt rajta. A gépet csináltam meg ami a kukába való gyakorlatilag újratelepitettem. Miért ilyen beképzeltek az emberek hogy vesznek egy lcd tv-t és máris gazdagnak érzik magukat mutogatták nekem, az én szobámba egy 51 cm-es 2003-as évjáratu daewoo tv van de legalább azt tisztán tartom.

#LCD #egoista #TV #érdekeségek.
2013. dec. 26. 19:49
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ajjajjj most szerintem itt a világ vége,mert van akinek LCD TV-je van és ráadásul ha ez nem elég, még poros is.

Egyébként én is steril kötnyezetben élek... cska vicc volt, szép napot :)

2013. dec. 26. 19:52
 2/7 anonim ***** válasza:
nekem meg 96-es Samsung bameg....és nem cserélném le semmire
2013. dec. 26. 19:53
 3/7 A kérdező kommentje:

Na mindegy hála azota nem találkoztam az ilyen nem span,

Aki folyton kritizálja a barátnőmet. Neki meg nincs.

Folyton az én életemel foglalkoznak.

2013. dec. 26. 19:56
 4/7 anonim ***** válasza:
$zard le, ne legyetek egy társaságban, ennyi.
2013. dec. 26. 20:07
 5/7 anonim ***** válasza:
Te meg folyton az ő életükkel foglalkozol, p,usz kisebbségi komplexusod is van. Eszedbe sem jut, hogy nem azért vettek olyan tévét, mert "attól érzik magukat gazdagnak" hanem mert az tetszik nekik? Ráadásul gerinctelen vagy ahhoz, hogy ezeket a szemükbe elmondd, helyette itt pletykázol, te sem vagy különb náluk. Bónusz kérdés: ha ennyire utálod őket, minek lógsz együtt velük? Hadd találjam ki: nincs egyetlen barátod sem, csak ez az egy srác áll szóba veled...
2013. dec. 27. 14:42
 6/7 anonim ***** válasza:

Hernyóság az, hogy ezen rugózol itt a nyilvánosság előtt.

Saját tévéje,olyan poros, ahogy neki tetszik, közöd nincs hozzá... ismeretlen barátod máris százszor szimpatikusabb nálad.

2013. dec. 29. 14:01
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

"az ilyen nem span, aki folyton kritizálja a barátnőmet."

Akkor ki is egyezhettek. Te kritizálod a tvjét és ő meg kritizálja a barátnődet. Mindketten egymás dolgaival vagytok elfoglalva. Talán ez a közös bennetek.

2013. dec. 30. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!