Mit csinál egy 12 éves lány egész nap?
Tehát, egy 12 éves lány, mit csinál egész nap? Közösségi oldalakon fent van, de kb. 2 havonta ha megnézi, városba így "eljárkálni" nem szokott, nem is engednék (szerintem). Biztos, hogy nem tanul egész nap! Jár kézilabda meccsekre, meg edzésekre, de azokra is heti 2-3x, azon kívül máshova nem jár kézizni. A barátnőihez lehet, hogy eljár de akkor ők mit csinálnak? Egész nap?
Nem pedofilkodok, csak nem tudom ezt elképzelni...
Egy elég 'vastag' családból származik, ha ez számít.
Boldog Karácsonyt és köszi.
Ha nem nettezik akkor lehet h filmeket néz, videojátékkal játszik, hallgatja a kedvenc zenéit, olvas.
Ha van futópadjuk v ilyesmi akkor helyben is spórolhat.
Ha elég vastag családból származik akkor valszeg tudja h világ számára nem épp biztonságos, ezért bárhova is megy külön kocsival viszik hozzák...
Gondolom minisztereket se látsz buszozni.
Szerintem ezért nem látod túl gyakran.
Bár nem értem h ez mért érdekel ? Engem az is hidegen hagy h a szomszéd mit csinál egész nap.
Képzeld el, régen, közösségi oldalak előtt is voltak ám gyerekek...
Játszik, filmet néz, könyvet olvas, kertben hintázik, kutyázik, segít a háztartásban... Hat millió dolog van, amit egy ilyen idős lány tud csinálni. Miért, te mit csináltál 12 éves korodban?...
Ezaz, ezernyi dolgot lehet otthon csinálni. Rajzolni, olvasni, írni, edzeni, játszani, beszélgetni, filmeket, sorozatokat nézni, énekelni, táncolni, wc-zni, hányni, orrot fújni.. :D
És ha tanul, mert mondjuk érdekli valami, akkor is, mi baj lenne vele?
12 evesen nekem nem volt Facebookom, csak messengerem. Azt is csak a legjobb baratnoimmel valo beszelgetesre hasznaltam amikor nem tudtunk talalkozni.
Lehet elet 12 evesen suru kozossegi oldalak latogatasaval vagy buli nelkul is. Gondolom, hogy tobbet pihen. Olvas, rajzol, segit az anyukajanak, ha van haziallatuk foglalkozik veluk, ha falun laknak vagy van birtokuk, kertjuk, belesegithet a kapalasba, gyomlalasba is(barmennyire hihetetlennek tunik ez valakiknek). Ezeken kivul lehet, hogy elvezi a gyerekkorat es meg jatszik, Tv-zik stb.
Amugy honnan gondolod, hogy csak 3-4 havonta nez fel a kozossegi oldalakra? Lehet ep akkor van fent amikot te nem latod. Ha annyira erdekel, hogy miket szokott csinalni szabadidejeben kerdezd meg tole.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!