Mi a baj velem?
1-2 barátnőmmel vagyok képes feloldódni nagyon sokat hülyülünk,és jókat beszélgetünk. Nagyon jól előtudom adni magam,elvileg vicces vagyok :D
De például osztályon belüli haverokkal nem tudok...ott unalmasnak,csendesnek,visszahúzódónak ismernek,pedig nem olyan vagyok. Nem tudom ezen hogy tudnék változtatni,nem tudok velük miről beszélgetni,nincsenek közös témáink. Velük nem tudok hosszabb beszélgetést folytatni. Egyszer csak elakad a beszélgetés,és jön a kínos csend...és ez igazán kínos Dx Meg szerintem ennyi idő után már nem is bírnám felvállalni magam előttük.
Semmi baj veled. Vannak akikkel nem egyezünk, akikkel nem.tudunk beszélgetni, szerintem ebben nincs semmi. Ha nagyon kínosnak érzed ilyen helyzetekben a csöndet, akkor próbálj kérdezni, véleményt kérni és hallgass figyelmesen (már ha nem.unod halálra magad a válaszoktól :-)). Sokan örülnek az érdeklődésnek is és a figyelmes hallgatóságnak. Azt ne bánd, ha ők nem érdeklődnek viszont. A lényeg, hogy az igazi barátaiddal és majd a jövőbeni hasonló emberekkel jól fogod érezni magad, felszabadult leszel és önmagad.
Velem sincs baj, pedig engem is csöndesnek ismernek, amíg nem oldódok föl :-) aztán ez utóbbi van, hogy 10 perc van hogy 10 év se elég, mert mindig kell hozzá partner is.
Nincs veled semmi baj. Azokkal legyél, akikkel jól érzed magad.
Ha az osztály másképp gondolkodik, vagy más az érdeklődési köre, szinte törvényszerű, hogy nem lesz hosszú a beszélgetés, ha pedig nem vagytok közeli barátok, ne is nagyon várd, hogy fel fogsz oldódni.
Ne görcsölj ezen, ez ilyen.
Nekem is van 3-4-5-akármennyi cimborám, akikkel állandóan hülyülünk, meg ilyenek, másokkal meg kevésbé. Embere válogatja.
A jó beszélgetéshez sok minden kell, és ez mindkét félen múlik. Vannak, akikkel nem fogsz tudni jót beszélgetni, ha megfeszülsz sem, mert másképp működnek.
Akikkel nem tudsz jót beszélgetni, azokkal ne erőltesd :)
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!