Velem van a baj? (többi lent )
Figyelt kérdés
Sziasztok ! :)
Nagyon szeretek olvasni és irni.Hétkőznap nem megyek ki a barátaimmal mert a sulira koncentrálok.Nem bulizok és nem is volt még barátom és nem is szeretnék.Csak hétvégén járok el sétálni vagy sportolni.Neveztek már strébernek és anyámasszony katonájának mert " te még bulizni se mersz". Velem van a baj ? Tényleg csak én vagyok ilyen furcsa egy szerzet.. ?
15/L
2013. okt. 21. 20:50
1/9 anonim válasza:
Szard le, hogy mások mit gondolnak rólad. Nincs veled semmi baj.
2/9 anonim válasza:
Nem vagy furcsa, sőt normális vagy..Örülök hogy van valaki aki nem úgy viselkedik mint egy barbie baba.Én sem járok hétköznapokon barátokkal, se bulizni, csak annyi hogy hétvégenként kimegyünk egy titkos helyre 3-4 emberrel de az ilyen baráti összejövetel :D..Nem csak te vagy ilyen ismerek másokat is akik hasonlóak hozzád :D
3/9 anonim válasza:
Művész lélek vagy, ami ritka, ennyi.
4/9 anonim válasza:
Nem nem egyáltalán nem gond ráérsz még a bulizással:) énis ilyen vagyok 16/L
5/9 anonim válasza:
Azon gondolkodj el, hogy azért nem teszed ezeket mert tényleg nem akarod, vagy azért nem mert valami, vagy valaki megakadályoz ebben, és így könnyebb elfogadni a tényt. (mármint azzal, hogy azt állítod ez a te döntésed) Csak mert én is ezt csináltam! ;)Mellesleg a jövőd szempontjából, teljesen jól csinálsz mindent :) Gratula! :)
6/9 A kérdező kommentje:
A gondjaim elől az olvasásba meg az irásba menekülök. ha hétköznap kimegyek nemtudok felszabadult lenni mert érzem h nem tanultam meg mindent.Amugy köszönöm :) És az eddigi válaszokat is ! :)
2013. okt. 22. 21:45
7/9 anonim válasza:
Különleges vagy, ezért féltékenyek rád. Az életben mindig lesznek hasonlók. Ne törődj velük.
8/9 A kérdező kommentje:
MIquel , köszönöm :) Megprobálok:)
2013. okt. 24. 19:24
9/9 anonim válasza:
Szerintem azért kissé furcsa hogy nem volt és nem is akarsz barátot 15 évesen habár nem ismerem osztálytársaid/ismerőseid én ezt azért furának tartom .A bulizás az meg még várhat 15 évesen ne akarj még nagyon partyarc lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!