Szerintetek gáz hogy sehova nem megyek szilveszterkor de nem azért mert így döntöttem, hanem azért mert a kutya se hív sehova? Egyedül meg nem megyek.
22F
Soha életemben nem voltam még sehol szilveszterkor. Nem azért mert hívtak és nem mentem, hanem azért mert a kutya se hívott még sehova.
(nem mellesleg) nem csak szilveszterkor nem hív senki sehova hanem máskor se.
ez így van.
csak épp ünnepekkor csúcsosodik ki és mutatkozik meg a dolog amikor aki él és mozog megy vhova. mindenki.
vagyis szinte mindenki.
a melóhelyen is azt hallom ki mit hova szervez. van aki már októberben arról beszélt mi lesz szilveszterkor.
engem persze sehova se hívnak.
van aki megkérdi: hova mész?
válasz: sehova. erre röhögés: na persze.
el se hiszik!
hanem az egész év még jobban számítana.
ezt így leszűrted ennyiből?
akkor irány a rendőrség és menj rendőrségi pszichológusnak / bűnügyi profilosnak.
ha ennyiből erre képes vagy...
Nem tűnsz valami jófejnek...
Hát erre mondják, hogy nincs lehetetlen, csak tehetetlen.
Adtunk egy pár használható ötletet. Tessék megfogadni és nem a szívrohamra várni, vagy mit is írtál. Kicsit pozitívabb hozzáállás valószínűleg jobban "vonzaná" is hozzád az embereket. Lehet, hogy azért nem hívtak sehova, mert nem is tűnsz olyannak, aki bárhova elmenne.
igen ezt már hallottam máshol is, de most is azt tudom mondani mint máskor: ezt csak akkor tudhatja bárki HA meghívott és nem mentem.
de amíg nem hív addig ez nem lehet magyarázat hiszen honnan tudja elmennék-e?
mert nem is tűnsz olyannak, aki bárhova elmenne.
Utálom az ilyen hisztiző és nyavalygó embereket... "Nekem nincs barátom, egyedül vagyok, jujj és jajj" - hát tegyél ellene! Ismerkedj, ne a neten lógj folyton, hanem indulj el valahova. Ismerkedj az iskolában/munkahelyen, szerezz hobbit...
Most komolyan, itt a fórumon amúgy is mit vársz tőlünk? Hívjunk meg ismeretlenül, vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!