Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit csináljak ha már régóta...

Cucubogar kérdése:

Mit csináljak ha már régóta csak egy pótnak érzem magam?

Figyelt kérdés
Már régóta érzem azt hogy a barátaimnak csak egy kellék vagyok de ez nem hinném hogy így van. Az osztályomban is megszervesztem az osztàlykarácsonyt és a felfuvalkodott barmok elrontották az egészet. Csak azért voltam hogy legyen ki munkàját elrontani. Mostanában eléggé üldöz a balszerencse ezért kis hülyeségeken is simán elbőgöm magam. Azért ez annyira nem súlyos hogy dili orvoshoz kène mennem de foggalmam sincs hogy hogy szerezzek egy kis önbizalmat ha hiába igyekszem nem nagyon van eredménye. Előre is köszi ;)

2013. dec. 13. 22:05
 1/4 anonim ***** válasza:
Velem is pont ez volt múltéven. Hány éves vagy? És hanyadikos? Mert lehet, hogy a korodban nem kell bevonzani meg foglalkozni vele. :)
2013. dec. 28. 21:25
 2/4 A kérdező kommentje:
Mindjàrt 13 leszek és 7.es vagyok.
2014. jan. 2. 12:16
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem is ez volt pontosan, ne aggódj rendbe fog jonni :)
2014. jan. 2. 17:10
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2014. jan. 3. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!