Ti chaten vagy szöveg/üzenet/post javítás lehetőségét nem biztosító oldalakon hogyan javítjátok az utólag észrevett helyesírási hibákat?
Figyelt kérdés
Én speciel egy csillag jel (*) után írom az elírt szót utólag egy új üzenetben.
Ti hogyan javítsátok? Vagy van erre valami netikett?
2013. dec. 12. 20:29
1/3 anonim válasza:
Vagy nem javítom ki, mert épp nem érdekel, vagy szimplán leírom azt az egy szót ami hibás(persze most hibátlanul). Szerintem erre semmi "szabvány" nincsen, bár a kulturált(hát hogyne...) emberek biztos tudnak erre is valami tökéletes megoldást(XD).
2/3 anonim válasza:
Ha például én írtam volna a "javítsátok" szót a kérdésedben, akkor így:
*javítjátok
De a viccet félretéve, én csak értelemzavaró elírást helyesbítek, tehát ha javítás nélkül a másik fél nem tudna rájönni, hogy pontosan mit is akartam írni.
Azokban az esetekben viszont, amikor mód van az utólagos szerkesztésre, igyekszem minden apró hibát korrigálni.
3/3 anonim válasza:
Mondjuk átolvasom még 1x mielőtt elküldöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!