Szerintetek a Facebook jó ismerkedésre?
Figyelt kérdés
Szerettek ott ismerkedni? Van valamilyen tapasztalatotok az ott szerzett ismeretségeket illetően?2013. dec. 9. 14:26
1/6 anonim válasza:
Végül is jó ismerkedésre de én úgy vettem észre pár lánynak nem nagyon jön be ha csak úgy bejelölöd és elkezdesz vele csak úgy beszélgetni
2/6 A kérdező kommentje:
Én lány vagyok, és írtak is rám csak úgy, meg jelöltek is be ismeretlenül. Ezzel nem is volt gond, csak azzal, ha nem értettek meg valamit... :)
2013. dec. 9. 15:14
3/6 anonim válasza:
1.vagyok én egy a sulimba járó lánynak írtam aki akkor 9.-es volt szép lány és gondoltam van nála esélyem nem vagyok csúnya olyan átlagos vagyok és ő olyan magasabb rendnek hitte magát 1 mondat után mikor megkérdeztem tőle hogy van-e kedve a városba sétálni beszélgetni rávágta kapásból hogy haverságnál többet nem tud elképzelni köztünk. De könyörgöm nem is ismer hogy vághatta rá így kapásból szóval nem fogom megérteni soha
4/6 A kérdező kommentje:
Az ilyesmit én sem értem, nem is fogom, pedig nőből vagyok. Mindig azt az elvet vallottam, hogy először megpróbálom valamennyire megismerni a másikat, mielőtt véleményt alkotok... Mondták is egy páran, hogy "hibás" gondolat, de én nem tartottam annak... :)
2013. dec. 9. 15:22
5/6 anonim válasza:
14-15 éves korig, talán. Egyébként nagyon gáz és nem is erre való...
/F
6/6 anonim válasza:
Alapvetően jó lenne, csak nem arra való, emiatt vannak, akik nem szeretik, ha ismeretlenként rájuk írsz vagy ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!