Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szerintetek a Facebook jó...

Szerintetek a Facebook jó ismerkedésre?

Figyelt kérdés
Szerettek ott ismerkedni? Van valamilyen tapasztalatotok az ott szerzett ismeretségeket illetően?

2013. dec. 9. 14:26
 1/6 anonim válasza:
Végül is jó ismerkedésre de én úgy vettem észre pár lánynak nem nagyon jön be ha csak úgy bejelölöd és elkezdesz vele csak úgy beszélgetni
2013. dec. 9. 15:13
 2/6 A kérdező kommentje:
Én lány vagyok, és írtak is rám csak úgy, meg jelöltek is be ismeretlenül. Ezzel nem is volt gond, csak azzal, ha nem értettek meg valamit... :)
2013. dec. 9. 15:14
 3/6 anonim válasza:
1.vagyok én egy a sulimba járó lánynak írtam aki akkor 9.-es volt szép lány és gondoltam van nála esélyem nem vagyok csúnya olyan átlagos vagyok és ő olyan magasabb rendnek hitte magát 1 mondat után mikor megkérdeztem tőle hogy van-e kedve a városba sétálni beszélgetni rávágta kapásból hogy haverságnál többet nem tud elképzelni köztünk. De könyörgöm nem is ismer hogy vághatta rá így kapásból szóval nem fogom megérteni soha
2013. dec. 9. 15:20
 4/6 A kérdező kommentje:
Az ilyesmit én sem értem, nem is fogom, pedig nőből vagyok. Mindig azt az elvet vallottam, hogy először megpróbálom valamennyire megismerni a másikat, mielőtt véleményt alkotok... Mondták is egy páran, hogy "hibás" gondolat, de én nem tartottam annak... :)
2013. dec. 9. 15:22
 5/6 anonim ***** válasza:

14-15 éves korig, talán. Egyébként nagyon gáz és nem is erre való...

/F

2013. dec. 9. 17:05
 6/6 anonim válasza:
Alapvetően jó lenne, csak nem arra való, emiatt vannak, akik nem szeretik, ha ismeretlenként rájuk írsz vagy ilyesmi.
2013. dec. 11. 01:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!