Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Milyen volt a 2013-as éved?

Milyen volt a 2013-as éved?

Figyelt kérdés

Tudom,még nincs vége,de bár vége lenne már. Mit terveztél be erre az évre,és mi valósult meg belőle? betervezted,hogy végre rákapcsolsz a barát/barátnő keresésre,és a végén most mégis egyedül vagy otthon,és szeretnéd,ha lenne melletted egy társ? Vagy hogy csak szimplán nyitottabb,barátkozósabb leszel az emberek felé,mégis nincs több barátod,mint tavaly ilyenkor? Mire figyelsz oda jobban 2014-ben,és mire fogsz jobban rákapcsolni?

Nem biztos,hogy bárkit is érdekel,de kb nekem semmi sem valósult meg abból,amit beterveztem. Több barátot nem szereztem,sőt inkább mondhatom,vesztettem kettőt, a boldog párkapcsolatot sem találtam meg ( himnemű vagyok ) :D

De mondjuk bármi érdekel,ami nem sikerült,vagycsak amit nem úgy terveztetek,témakörtől függetlenül szívesen elolvasom,ja és aztis ami még jobban sikerült mint terveztétek! :)

Bár az elmúlt évek tapasztalatai alapján nagyvonalakban nem tervezek,mégis beleesek ebbe a csapdába,hiába nem szeretnék.

Ez a 2013-as év tele volt számomra változásokkal,sok ember viselkedése nagyon megváltozott hónapról hónapra, nem lettek olyan nyitottak a másik felé, meg megszűnt az a szoros emberi kötelék amit sokszor kaptam sokaktól. Tehát nagy változások éve volt ez,csak én ragadtam le,bár jövőre már költözöm el,úgyhogy nekem a jövő év lesz a változások éve.

2013. dec. 3. 18:50
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Főleg most, hogy felújították a belvárost. Ilyenkor este nagyon szép.

[link]

2013. dec. 6. 22:49
 22/22 A kérdező kommentje:
tényleg szép lett! és nem is az a giccsparádé van igy karácsony előtt diszkivilágításként. :) ez tökjó!
2013. dec. 7. 11:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!