Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Milyen volt a 2013-as éved?

Milyen volt a 2013-as éved?

Figyelt kérdés

Tudom,még nincs vége,de bár vége lenne már. Mit terveztél be erre az évre,és mi valósult meg belőle? betervezted,hogy végre rákapcsolsz a barát/barátnő keresésre,és a végén most mégis egyedül vagy otthon,és szeretnéd,ha lenne melletted egy társ? Vagy hogy csak szimplán nyitottabb,barátkozósabb leszel az emberek felé,mégis nincs több barátod,mint tavaly ilyenkor? Mire figyelsz oda jobban 2014-ben,és mire fogsz jobban rákapcsolni?

Nem biztos,hogy bárkit is érdekel,de kb nekem semmi sem valósult meg abból,amit beterveztem. Több barátot nem szereztem,sőt inkább mondhatom,vesztettem kettőt, a boldog párkapcsolatot sem találtam meg ( himnemű vagyok ) :D

De mondjuk bármi érdekel,ami nem sikerült,vagycsak amit nem úgy terveztetek,témakörtől függetlenül szívesen elolvasom,ja és aztis ami még jobban sikerült mint terveztétek! :)

Bár az elmúlt évek tapasztalatai alapján nagyvonalakban nem tervezek,mégis beleesek ebbe a csapdába,hiába nem szeretnék.

Ez a 2013-as év tele volt számomra változásokkal,sok ember viselkedése nagyon megváltozott hónapról hónapra, nem lettek olyan nyitottak a másik felé, meg megszűnt az a szoros emberi kötelék amit sokszor kaptam sokaktól. Tehát nagy változások éve volt ez,csak én ragadtam le,bár jövőre már költözöm el,úgyhogy nekem a jövő év lesz a változások éve.

2013. dec. 3. 18:50
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

4-es,sok sikert a felvételihez,fektess sok időt az angolba,gimibe meg fog térülni,ott lesz az egész nyarad is majd angolozni! nagy előny lesz

6-os,gratulálok a babához! :)

Kösz mindenkinek, énis apránként haladok,most elkezdek januártól kondizni,hogy felszedjek egy kicsivel több izomzatot, idén érettségi,utána 2014.szeptemberébe remélem tudok menni a kiszemelt suliba,ahol elkezdhetem végre a szakmát amire rég vágyom. Aztán majd a barátnő keresésére is jobban ráállok,közbe folyamatosan nyelvet tanulok már most is,amit élvezettel csinálok,ennyit még sose angoloztam,pedig előtte nem szerettem az angolt,de mostmár kezdem megszeretni,hogy itthon is fejlesztem magam,és van sikerélmény.

Mindenkinek ment a zöld kész!

2013. dec. 3. 21:36
 12/22 anonim ***** válasza:

egyszóval: zsír volt - bár még nincs vége

sok új embert ismertem meg és sokkal kiegyensúlyozottabb az életem mint az utóbbi években, amit többek között a minimális sport tevékenységemnek köszönhetek

az egyetlen dolog amiben zuhanni kezdtem a lejtőn, az a humorérzékem romlása, kezdek kifogyni a kreativitásból és inkább idegesítő vagyok olykor mint vicces

hogy mit tervezek a jövő évre? pötsöm tudja. hagyom hogy sodorjon az a bizonyos ár, amit életnek hívnak (meg persze a horoszkópom!!4)

elsősorban arra törekszem, hogy minden ugyanúgy maradjon mint eddig, kell a farkamnak változás

2013. dec. 3. 22:00
 13/22 anonim ***** válasza:
Átlagos, egykét nagy eseménnyel. Még mindig keresem, azt ami lázba hoz, ami éget belülről, hogy csináljam, de nem tudom mi az. Ezért a 2013 is úgy van kipipálva: túlélve.
2013. dec. 4. 11:30
 14/22 anonim ***** válasza:
Jobb, mint 2012: kicsit jobb anyagi helyzet, javuló párkapcsolat, több idő a hobbimra és a barátokra. 2014-től azt várom, hogy tovább javuljanak ezek a dolgok, mert van még hova.
2013. dec. 4. 11:40
 15/22 anonim ***** válasza:

Elég jó volt.

Sulit váltottam 1 hónapja és végre azt tanulom ami érdekel is.

Egész nyáron forever alone-ban toltam. Mindennap bringáztam, szinte semmi más. (Imádok egyedül biciklizni)

Volt rossz is:

Igaz ez 2012-ben kezdődött. Előző suliban első angol órán (két évfolyam egybevonva) megtetszett egy lány. Ilyen szerelem első látásra :)

Mivel önbizalom hiányos vagyok, ezért 2013 május körül (9 hónap után) elkezdtem vele beszélgetni facebookon név nélkül -.-

Aztán beszélgettünk, ugye én fülig szerelmes meg minden. Egyszer csak kitalálta, hogy ki vagyok. Elvileg túl sokat árultam el magamról. Nahát akkor rákérdeztem 2 héttel később, hogy nem-e tetszek neki. Sajnos nem volt a válasz, bár tudtam, hogy az lesz. Ezek után ránézni se tudtam, annyira szégyeltem magam. Ha valamikor mégis találkoztunk suliba, nekem hirtelen fontos dolgom támadt és ki mentem a teremből.

A mai napig nem bírok a szemébe nézni, se hozzaszólni.

Ennyi a sztori. Bocs, hogy ilyen hosszú lett.

2013. dec. 6. 21:33
 16/22 A kérdező kommentje:
nem hosszú szerintem,meg írtam is,hogy nyugodtan leírrhatja akárki. :) énis imádok bringázni,igaz a lustaságom győz általában,bár jövő nyáron énis majdnem mindennap fogok bringázni. Legalábbis remélem!
2013. dec. 6. 22:07
 17/22 anonim ***** válasza:

Jó is a biciklizés :)

Erősödsz tőle és még jó kikapcsolódás is :)

Naponta letekertem kb 50 km-t. Tudom nwm nagy teljesítmény, de nem is arra mentem, hogy minnél többet, hanem csak így mentem jobbra balra nézelödtem, kicsit "gyorshajtottam". Nagy tömegbe kb 25-30-al szlalomoztam :) tudom felelötlenség volt, de jó volt, és elég jól tudok bringázni, mert mindig a város közepén biciklizek szóval hozzák szoktam már.

2013. dec. 6. 22:15
 18/22 A kérdező kommentje:
én inkább az eldugott helyeket szeretem,nem szeretek városi forgalomban, vidékiesebb helyeket keresek,ahol jobb a levegő is. :) :D
2013. dec. 6. 22:29
 19/22 anonim ***** válasza:
Néha én is szeretek eldugottabb helyen menni, de itt Székesfehérváron szerintem nagyon szép s belváros, ezért imádok itt bringázni.
2013. dec. 6. 22:41
 20/22 A kérdező kommentje:
Fehérvár valóban szép,voltam már ott. :D
2013. dec. 6. 22:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!