Lányok/Fiúk! Szerintetek melyik jobb ha egy fiú 175cm 185cm vagy 195 cm?
Hát én 194 vagyok és imadok magas lenni. Szeretem bebas.zni a fejemet a buszon a fenti korlátnál, szeretem helyenként lehajtani a fejem az ajtónál. Szeretek beleakadni a fába, de amit legjobban szeretek, hogy az alacsonyak felnéznek rám és az tök vicces. Azt már kevésbé szeretem amikor megvagyok fázva és az osztálytársam alulról kilesi a fikát :)
Amúgy én a nagyon alacsony és sovány, ilyen dédelgetni való lányokat szeretem :) olyan kb. 150-160 cm
Viszont azért tetszenek a magas lányok is. Persze ha választani kéne akkor inkább egy alacsony lány. Dehát nem lehetek azzal az egyel :(
F vagyok.
Most 177cm és 15 éves.
Egy 185centis magasságot legalább elszeretnék érni.
A magas embereket utálom, mindegyik azt hiszi, hogy akkor már nagyon erős is...
Rendszeresen látok gizda kamaszokat, szép nagyra nőve, és úgy viselkednek, mintha ők f.gották volna a napot.
Én 181cm magas vagyok, ez teljesen átlagos, ezért a hasonló embereket kedvelem, az alacsonyak meg...folyton kompenzálni akarják a magasságuk miatti komplexusukat, ezért kissé fárasztóak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!