Csak engem ráz a hideg, amikor valaki azt mondja, hogy "tali"?
Figyelt kérdés
Valamiért gyűlölöm ezt a rövidítést...érdekes a randevú randi rövidítésével nincs bajom, de ez a találkozás>tali, ez fúúú....:D2013. nov. 29. 22:52
2/7 anonim válasza:
De.. engem is ráz tőle a hideg. De ezt fokozni is tudják a házban lakó tinilányok: Talcsizzunk a szolcsiban...ááááááá...óóóóó... szörnyű.
3/7 anonim válasza:
Igen, csak téged.
A randival persze semmi gond nincs, igaz? Pedig ugyanolyan módon rövidült le, szóval nem mondhatod azt, hogy az egyik "a nyelv része", a másik meg csak amolyan "hülyeribis szleng". Mindössze annyi, hogy a kialakulásuk között van pár év különbség.
5/7 A kérdező kommentje:
Igen kettes, ez még rosszabb:)
Igen, írtam hogy furcsa módon a randi nem zavar:) én is 15l vagyok de sosem használom ezt a szót hogy "tali".
2013. nov. 30. 07:52
6/7 anonim válasza:
Érdekes engem általában hidegben szokott rázni a hideg! :D Amúgy viccet félretéve engem pl nem zavar ez a rövidítés.
7/7 anonim válasza:
Engem akkor irritál ha egy fiú mondja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!