Hogyan adjam valaki tudtára, h iszonyatosan büdös?
Most te írhatsz ide akármit, azt mondd meg nekem hogy ha szerinted egy ember olyan családban nő föl, ahol nem tanulja meg a tisztálkodás fontosságát, ahol kiskorában nem tanítják meg neki, ahol nem a tisztaságot látja a környezetében, nem ezt a példát látja a szüleitől sem, annak az embernek szerinted ha felnő ez olyan természetes dolog lesz mint neked?! Próbálj már meg egy kicsit ne a saját megrögzött elképzeléseidhez ragaszkodni, de szerinted ez reális amit leírtál ha a fentebb leírt esetet nézzük?
Csak hogy írjak egy példát, engem például nem tanítottak meg rendesen késsel,villával enni :D Amikor nagyobb lettem nem érdekelt, mert úgy gondoltam hogy a tiszta kéz többet ér mint akármilyen evőeszköz. Minden evés előtt percekig mosom a kezem, és amit lehet azt én kézzel eszem. Például húsokat, nyilván a köretet nem. Na de amikor idegen környezetben eszek, akkor mindenki szépen előkapja a kés villát és furcsán nézünk egymásra. Ők azért, hogy miért kézzel eszem a húst, én meg azért mert mit kell ezen annyira meglepődni. Nem úgy lettem nevelve, hogy ez a kés meg a villa fontos, nem is nagyon láttam ezt, így nekem telesen természetes ez. Mások szerint meg förtelem. Na a nem zuhanyzás mindenképpen bárhogy is nézzük förtelem. De azért remélem érted mire akartam kilyukadni. Hidd el ha olyan családban nőttél fel ahol mindenki bűzlik, senki nem fürdik, nincs fürdőszoba se, senki nem szól hogy menjél fürödni akkor téged most rohadtul nem érdekelne a higéniád. Valamint ha olyan szörnyű körülmények közé kerülnél ahol nem tudnál zuhanyozni hidd el, hogy hetekig hónapokig esetleg zavarna hogy piszkos vagy és büdös. De aztán szépen lassan már abszolút nem érdekelne...
Volt nálunk a koleszba egy csávó. Az szerintem hetente 1x ha fürdött talán...
Szobatársai megfogták (voltak vagy 3man) és bevitték a fürdőbe és jól lefürdették! :D
Érdekes módon utána inkább magától ment fürdeni.
Ha van a suliba zuhanyzó, próbáljátok meg lefürdetni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!