Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Megaláznak, beszólogatnak,...

Megaláznak, beszólogatnak, hátam mögött nevetnek, . Mit érdemes ilyenkor tenni?

Figyelt kérdés
9.-es vagyok, és az osztályomban lett egy ribicsapat. A profilképemhez odaírta az egyik, hogy jó kép lett <3, erre mind belájkolta a kommentet és nyilván jót szórakoztak, hogy ez milyen vicces, mikor tök gáz a csaj. Most ezt még betudtam annak, hogy képzelődök, de folyamatosan látom, hogy a hátam mögött beszélnek, nevetnek, barátnőm is többször kihallotta már a nevem a beszélgetésben. Kiránduláson hátrahívtak a busz végébe, és rámutattak egy kissé szerencsétlen fiúra, hogy ez a srác totál beléd van zúgva, gyere beszélj már vele. Olyan kínos volt. Meg nekem természetes göndör hajam van, és ugye nem fésülöm, és mondták, hogy na ugyan, kapsz fésűt... Na itt már nagyon elegem lett. Nem tudom, mit lenne érdemes csinálni. Visszaszólni? Úgy érzem, ha visszaszólok egy örökös harc lesz, de ha nem, akkor gyengének látnak. Úgy pedig nem tudok tenni, mint aki nem veszi észre a dolgot, és nem is tudom figyelmen kívül hagyni. Ötletek?

2013. nov. 25. 18:32
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

kicsit úgy érzem, hogy ez nem illett ide, de oké :D

egyébként itt komoly ott hagynak egy őrizetlen laptopot és várják, hogy valaki elvigye? O.o

2014. jan. 3. 17:41
 12/14 anonim ***** válasza:
Nyilván nem laptop lopásért kell számon kérni, hanem, hogy miért nem hagy békén és miért egy szr ember.
2014. jan. 3. 20:10
 13/14 anonim ***** válasza:
De ha ez a stílus megvan benne, akkor igen jól működik.
2014. jan. 3. 20:10
 14/14 anonim válasza:
Ha ribik izgasd őket fogdozd meg őket és te is csàbitsd el őket.Csinàljatok szexi partikat de kezd ugy h szerezz 1jó hapsit a partyhoz hivd el őket és összebaràtkoztok.Mér kéne maradnia a harcnak?Ez sokkal szexibb.;)
2016. szept. 14. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!