Az amerikai diákoknak miért olyan fontos a népszerűség?
Figyelt kérdés
2013. nov. 14. 15:59
1/5 anonim válasza:
Nem az. Ha ezt egy filmből veszed nagyot tévedsz, ha meg ilyen amrekiai diákot ismersz akkor vagy önértékelési problémái vannak vagy feltűnési viszketeksége. De egy magyar diáknak is ugyanolyan fontos a népszerűség.
2/5 anonim válasza:
Nekem rokonom él amerikában, és szoktam vele ilyesmiről beszélni. A filmekben látott dolgok nagyon is valósak sokszor mármint a házibulikat meg a sulikban kialakuló viszonyokat illeti, tényleg nagyon átestek a ló túloldalára ilyen téren.
3/5 anonim válasza:
Talán a laza iskolai követelményekkel van kapcsolatban, és azzal, hogy ott a média sokkal jobban erőlteti a sztárok körüli felhajtást, a népszerűség erejét. Ott talán jobban érvényesül, aki népszerű, és a diákok egy ugyanilyen tásadalmat valósítanak meg, csak kicsiben.
De mondom, ez mindenütt így van, csak ott talán ennek nem szab határt pl. az iskola, otthoni szokások, stb.
4/5 A kérdező kommentje:
Nekem nem volt fontos soha a népszerűség. Nem gondolom, hogy attól értékesebb ember valaki, mert népszerű.
Nem filmből vettem, tapasztalom.
2013. nov. 14. 18:52
5/5 anonim válasza:
"Nem filmből vettem, tapasztalom."
Kint tanultál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!