Meleg kérdés: lehetséges, h egy meleg ismerösöd (fail randi stb. ) fenyeget, hogy elmondja rólad, vagy hasonlók?
A szituáció amitöl tartok: Az ember randizgat, és - ha kicsit összemelegedek kivel - elmondom pl. a teljes nevem - sajnos nálam ez elég, az interneten könnyü megtudni, hol dolgozom, stb.
De konfliktusok veszekedések vannak, a randizgatás közben is összefut az ember néhány idiótával... Volt már ebböl valakinek gondja, hogy megfenyegette valaki, hogy pl. a munkahelyen közhírré teszi?
Azért nem szeretnék ugy élni, hogy "randizgatunk, de a nevem sajnos nem modhatom meg" :(
Tapasztalatok alapján, hol az értelmes határ, mennyire kell parázni?
Én csak most kezdtem a dolgot(ideje volt:), szal kicsit parás vagyok. Budapesti vagyok.
ennyire bosszúállóak lennének az emberek? mondjuk én heteró vagyok, és voltak már durva történetek az életemben, de senkinek nem lett volna mersze emiatt ellehetetleníteni, mert mondjuk nem úgy jöttek ki a dolgok ahogy ő szerette volna.
ha ennyire félsz, akkor mondj valami olyan vezetéknevet ami hasonlít az eredetihez, de mégsem az. később, ha igazi társaddá válik az illető, akkor megbeszéled vele ennek okát, és felfeded a kilétedet. ha normális, akkor megérti.
Nem volt soha ilyen problémám. Másrészt ezzel aztán fenyegethet, tekintettel arra, hogy nem titkolom a dolgot.
Ja, és én teljes névvel szoktam bemutatkozni, szerintem az alapvető udvariasság, de lehet, hogy csak régimódú vagyok ezügyben.
Nekem volt ilyen problémám. Túlságosan is hamar megbízok a srácokba, kikotyogok nekik mindent hogy éppen ki az akivel szemezek stb.
És az történt, nem is olyan régen, hogy valakik írtak valami faxságot Tillának és utána már nem kellettem neki.. :/
Úgyhogy, óvatosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!