Ciki egyedül elmenni egy rock/metál koncertre?
Nem "ciki" xD.
De ha azon kell gondolkodnod, hogy ciki-e, akkor ne menj.
Személy szerint a haverjaimmal megyek hamarosan metál koncertre, de pl. a novemberi Wisdom/Powerwolf/Vision Divine is igencsak vonz, pedig oda valószínűleg egyedül mennék.
Amúgy meg az emberek főként a zene miatt mennek koncertre, nem azt figyelik, hogy egyedül vagy-e, vagy sem. Plussz nem olyan nehéz koncerteken összehaverkodni másokkal. Mást nem, egy közös témátok már tuti van (a zenei ízlésetek ugyebár :D). Szóval ha érdekel a buli, akkor kapd össze magad, és irány tombolni!
9-es ezzel a kijelentéseddel most nem értek egyet.
Nyugodtan elemeht lányként is.
Nem érdekeljen, hogy egyedül mész.
Többször volt, hoy sikeresen elhagytam a többieket rock/metál koncerteken és sosem volt semmi baj belőle. Körülöttem mindenki jófej volt. Mindig beengedtek az elsősorba pl. Meg idegenek odajöttek a piásüveggel koncintani. Voltak olyanok akiket előtte életembe nem láttam meg azóta se de jót buliztunk együtt.
Mindig mindenki túl parázza, hogy milyen veszélyes egyedül ez egy lánynak de szerintem semmi baj nem szokott lenni ilyen téren. Akkor ennyi erővel az utcára se menjünk ki mert baj lesz.
19l
Habár már nem aktuális a téma, de én is rengetegszer voltam már egyedül rock/metal koncerten, sőt volt, hogy fesztiválra is egyedül mentem, mert a baráti társaságomból vagy nem szeretik ezt a zenét, vagy nem értek rá. Jól éreztem magam, ismerkedtem emberekkel, sőt, két barátnőmet is így ismertem meg:) Persze jobb, ha megy veled valaki, mert talán biztonságosabb, meg van kivel megosztani az élményt, de egy koncertet sem hagynék ki azért, mert nem jön velem senki...:)
15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!