Lenéz engem a barátom lány barátja? Vagy fél hogy "elveszem" tőle? (hosszú)
A barátomnak van egy lány barátja, jóval előttem ismerték egymást. Jártam egy szakkörre, ahol ott volt ez a lány is. Ekkor a barátom még csak a "kiszemeltem" volt. Nem mondtam el senkinek, az csak nehezítette volna a dolgomat, próbáltam közelebb kerülni hozzá. Jó barátok lettünk és sokat viccelődtünk.
Amikor a szakkörön poénkodtam (ahol a fiú nem volt ott) a csaj többször is megjegyezte viccelődve, hogy "nem töltünk-e mi egy kicsit túl sok időt együtt?", gondolom azért mert hasonló a humorunk. Ez nekem úgy jött le, mintha őt zavarná, és szerinte túl sokat lógnék rajta..
Olyan egy évvel később összejöttem a sráccal. Jópár hét elteltével kiraktuk facebook-ra hogy kapcsolatban vagyunk, és a lány odaírt valami olyasmit, hogy "csak nem a x-y? azért hétfőn hozzad! :P". Erről nekem az jött le, hogy magára akarja terelni a figyelmet ezzel a viccelődéssel, főleg hogy olyat írt amit rajtuk kívül más aligha érthet.
A barátom elmondta, hogy az x-y az a kamera amit kölcsön adott neki..
Most akkor lenéz engem, vagy attól fél hogy a barátom majd nem foglakozik vele annyit mint előttem?
Ő és a barátom is egykorúak, én 4 évvel fiatalabb vagyok. A lánynak van barátja, már évek óta, én távkapcsolatban vagyok az enyémmel (elköltöztünk). Neki sok "udvarlója" vagy inkább bókolója akad, visszafogottabb, bizonyos szempontból csinosabb és jobb jegyei vannak... Előttem a barátom többször írt neki, lájkolta a képeit, poénkodott vele az iskolában (pl. csikizte, random megbökte). Nehéz lenne elképzelni hogy ezt hiányolja, annál értelmesebbnek tűnik, meg nem a barátom az egyetlen barátja. Továbbá máig is találkoznak sulin kívül, a barátom szülei szeretettel látják vendégül, néha kérdezgetik a barátomat felőle...
Úgy érzem mintha a csajnak fájna hogy kevésbé legyezgetik az egóját..
Ti mit gondoltok?
Te vagy ott, te látod mi van.
De nem tök mindegy mit érez, ha ti vagytok együtt?
nem ertem miert kell mindig trollkodni meg cseszegetni a kerdezoket.. neked nem mindegy hogy a kerdezot miert erdekli?
en mar voltam hasonlo helyzetben, ott a csaj konkretan beszologatott nekem hogy ronda vagyok, meg a baratomat hivogatta allandoan..
szerintem is sajnalja hogy a baratod mar nem foglalkozik vele annyira, viszont nem ertem mi baja ha meg mindig tartjak a kapcsolatot...
ha beszol neked tiltsd le szerintem, es mondd el a baratodnak hogy szabotalja a kis r.bancot, mert aki ilyeneket csinal az csak el akarja rontani a kapcsolatotokat.
#5: Én vagyok a barátnője.
Utolsó: Már nem találkozok a csajjal, utoljára interneten volt ez az irománya, és nem akarom hogy valami féltékeny libának nézzen. Miért nem? Mert nem lennék büszke rá.
Legyetek szívesek a kérdésre válaszolni, hogy _szerintetek_ mit gondolhat, érezhet, az alapján amit leírtam. Ezt szeretném megtudni, és a kérdés szempontjából mindegy hogy miért akarom tudni, amit már egyébként is leírtam.
Bízom a barátomban, de érzékeny vagyok arra amit mások gondolnak.
Ha a barátomba szerelmes lenne már rég összejöttek volna. Több mint 7 éve ismerik egymást. A lánynak meg már gyereke is van. Nem hiszem hogy érdekli ilyen szempontból a barátom.
Az érdekel miért mondta ezeket, mit gondol, miért piszkál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!