Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szerintetek gáz ha valaki dadog?

Szerintetek gáz ha valaki dadog?

Figyelt kérdés

Nem olyan vészes, ha odafigyelek tudok beszélni normálisan is, és csak egy-két szóba dadogok bele. De ha mondjuk egy beszélgetés közepén vagyok, és nagyon mondani akarok valamit, akkor az sosem megy dadogás nélkül.. Ilyenkor általában bele is hadarok. De ha olyan nyugisabb a beszélgetés akkor jó..

Eddig megkérdeztem pár embert, hogy gáz-e, és mindenki azt mondta hogy nem. Egy lány barátom azt mondta, hogy inkább aranyos. De gyanítom hogy csak azért mondták ezt, mert a barátaim, és nem akartak megbántani.

Kisebb koromban néha kicsúfoltak, ami rosszul esett. Pl. osztálykiránduláson voltunk, és beszélgettem a barátaimmal, és egy másik iskola diákjai ezt hallották és elismételték, ahogy én mondtam.. Ezek mély nyomot hagytak bennem. Mostanában már azért ritkán fordulnak elő ilyenek, de azért megesik még 17 éves emberektől is..

Na de kicsit elkalandoztam. Arra lennék kíváncsi, hogy egy vadidegen mennyire érzi ezt gáznak? Mert én sokszor ilyenkor kellemetlen helyzetben érzem magam, és szerintem az is akivel beszélek.

A másik, hogy mondjuk ismerkedésnél gáz-e az ilyen? Ha egy lányhoz odamegy egy dadogós fiú, akkor már rögtön leírja?

17/F

2013. okt. 13. 16:40
 1/7 anonim ***** válasza:

Attól függ. Ha tanár dadog, kinevetik, és gáz. Ne menj olyan helyre dolgozni, ahol beszélned kell!

De lényegében nincs vele akkora gond.

Btw., szerintem annak a "lány barátnak" bejössz ;)

2013. okt. 13. 16:45
 2/7 anonim ***** válasza:

Gáznak semmiképp sem gáz. Ha valaki folyamatosan dadog, akkor az egy idő után lehet bosszantó, de akkor sem gáz.

És mivel a leírásod alapján Te nem is vészes mértékben teszed, ezért ez tényleg abszolút nem problémás, ne aggódj. :)

Királyok is voltak dadogósak, lásd: VI. György brit király. Szóval no para!

2013. okt. 13. 16:49
 3/7 anonim ***** válasza:

Van egy film,az a címe h Mintadiák.nem dadogásról szól,de 'hasonló' ... Nézd meg!

;)

sztem egyáltalán nem gáz ha valaki dadog,én raccsolok ha nem figyelek oda :D

21L

2013. okt. 13. 17:13
 4/7 anonim ***** válasza:

Fogadd el te magad ezzel együtt és ne érezd kellemetlenül magad e miatt. Szerintem téged zavar ez jobban mint mást.

A barátnőm fia is kicsit dadog és nagyon aranyos ezzel együtt sőt lehet éppen ez miatt. Vedd ezt egy olyan pozitív jellemvonásnak ami neked van másnak meg nincs. Ettől vagy egyedi. És egy munkatársam is hasonlóan mint te ha nagyon akar valamit mondani akkor dadog. Mindannyian szeretjük és tényleg aranyos éppen ezért.

Egyébként tényleg aranyos vagy már ahogyan írsz is erről.

A csúfolódás az más dolog. Mindenkit csúfoltak már valamiért, és aki csúfol az sem hibátlan, főleg a fejében van hiba. Engem az iskolában "kapafogúnak" hívtak mert az első fogaim szélesek, később minden fogorvos azt mondta különlegesen szép, fehér, egészséges fogaim vannak. Még idegenek is kiemelik a fogaim szépségét. Hát ennyit kell adni a csúfolódókra.

2013. okt. 13. 17:18
 5/7 anonim ***** válasza:

A hideg szaladgál a hátamon, mikor meghallom azt a szót, hogy gáz!!! A levegő gáz, meg a metán.

Egyébként meg amiről nem tehetsz, az nem gáz. Gondolom, hogy nem divatból dadogsz, meg nem is unalomból. Aki ezért kiröhög, az egy tuskó.

2013. okt. 13. 17:31
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kedves válaszokat :)
2013. okt. 13. 18:32
 7/7 Angelik@ ***** válasza:

Osztom a barátnő véleményét. A dadogós fiúk aranyosak.:D

Ne érezd magad kellemetlenül emiatt, ha sikerül elfogadnod magad így és azt mutatod hogy ezzel nincs semmi probléma, akkor nem fogja senki szóvá tenni. :)

2013. okt. 14. 00:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!