Szerinted bunkóság beülni egy mekibe, Burgerbe vagy bármilyen gyorsétterembe csak mert vársz valakit?
És nem veszel semmit, mert mondjuk nincs pénzed.
Ez bunkóság? Kiküldhetnek ezért?
Hogy mekkora buzeráns emberek vannak itt is.
Írom, hogy szegényt meghívnám egy sburira, erre lepontoznak.
Amelyik ilyet tett, az remélem lesüllyed odáig, hogy örülne majd, ha 10 ft-ot kölcsönkap valakitől.
Szégyeld el magadat!
Az nem a barátnőd bunkósága miatt történt. Ha bemész egy étterembe és beleáll az aurádba a pincér, akkor sem kötelezhet arra hogy hagyd el a vendéglőt. Közlöd hogy megvárod az ismerősöd és felfogja hamar.
Szerintem igenis bunkóság előre rendelni.
Más a véleményünk erről....
"Apával ebédelek, őt várom." Volt, hogy vettünk egy fagyit, és neki álltunk ott bent tanulni.
Bár mikor barátaim kártyáztak, őket kiküldték :D
ahogy az előző
"még várok valakit" - és kész, akkor nem dödögnek.
Vagy maximum ha nagyon erősködnek, akkor veszek egy kávét.
Amúgy ilyen velem még sose volt, hogy gyorsból kiraktak volna. Pedig, volt, ahova rendszeresen egy régi nagy laptoppal jártam be wifizni, de még azzal is lehetett diszkréten abba a sarokba vonulni, ahol konnektor is volt. (Ha még volt hely a többi wifizőktől. Bár volt olyan rutinos "kolléga" is, aki előkapott egy elosztót amikor megjöttem.) :D
Nyilván ha valaki látványosan pofátlan (pld nem csak nem vesz semmit de még be is ül kártyázni egy társasággal, és izgalmában mindig üvöltve mondja be a rekontra-pirosultit) vagy botrányosan büdös/ittas/koszos stb, vagy pld a dologból rendszert csinál, és minden nap "vár valakit" de mindig vásárlás nélkül távozik, akkor azt már kénytelenek észrevenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!