Ma a következő történt:Suli után vártam a buszvégen a buszt egyik osztálytársammal,egy padon űlve.Hallottam\láttam hogy jön egy 5-6 roma srác 17-18 év körüliek lehettek káromkodtak,szemeteltek stb.stb.Messziről hallottam, hogy mondta az egyik, hogy "pattintsuk fel a kis köcsögöket, és űljünk le".Odajöttek a padhoz,és mondta az egyik, hogy "takarodjatok már innen,fáj a hátam, hadd űljek le." Mutattam a srácnak, hogy 10 lépésre ott egy másik , teljesen üres pad.Erre nem, ő ide fog lűlni.Az oszt társam mondta,hogy miért kéne felállnunk, mikor mi űltünk le ide!?Abban a pillanatban a srác elővett egy bicskát, és távolról rá szegezte,másik 2 meg a pulcsimnál fogva lerángatott a padról,és odébblökött.Innentől már odébbmentünk .Mondja a srác a másiknak hogy milyen világban élünk, ő tisztességesen megkért, hogy menjünk innen és mi milyen szemtelenek vagyunk.Biztosan nem hagyom szó nélkűl hagyni, ha még egyszer belémköt egy roma.Nem hagyom hogy megalázzanak.Hogy lehet"ezeket" megfélemlíteni?
Nem sokat,ezek olyan primitív szinten vannak,hogy az állat jelző sértő az állatokra nézve...Rendőrt tudsz hívni,elmondod,hogy mi történt,mindegy,hogy tagadnak vagy nem,legalább azt lássák,hogy teszel valamit,mert az ilyen férgeket az élteti,ha szó nélkül tűrik,amikor kötekednek,lopnak,stb.
2013. okt. 12. 11:18
13/20 anonim válasza:
Hú, ilyenkor úgy felmegy bennem a pumpa. Én lány vagyok, de engem is bekóstolt már egy cigány lány ráadásul a magyar, de ugyanolyan kötekedős barátjával, hogy miért nem adtam át a helyem egy néninek, aki egyébként akkor már rég nem volt a villamoson. Az mindegy, hogy volt egy pár üres hely...és tele voltam cuccokkal. Én visszabeszélten, erre jött a megverlek stb duma, sőt én voltam a bunkó, mert nem álltam fel. A végén nem vertek meg, de a pali fenyegetőleg belevert az ablakba. Azóta az ilyen elcigányosodott tróger f...okat is rühellem. Direkt megalázás a .céljuk ezzel, semmi más. Ők a legnagyobb rasszistk, szimpla utálatból kötekednek. Bár a trógerebb magyarokat úgy látszik befogadják. Ezellen igazából nem lehet készülni, de legalább lássákrajtad, hogy nem hagyod magad. Bár vannak olyan helyzetek, amikor sajnos inkább rá kell hagyni. A legszomorúbb az, hogy a magyarok között is egyre többen oda asszimilálódnak, és ilyenek lesznek. Ennek én sem értem az okát.
2013. okt. 12. 19:21
14/20 anonim válasza:
nehéz elfogadni, mert cigánygyülölő vagy ezt valjuk be. Ez nem entikumi probléma a te eseted hanem társadalmi. És ahogy mondtad nem csak cigány kóstolt be! Akkor miért kell a c.csajra verni összeset? Ebből is látni hogy rasszista vagy. És az emberek kiszúrják a kisugárzásod miatt, ezért kötnek beléd talán.
2013. okt. 13. 12:05
15/20 anonim válasza:
Azért, mert tudom elég közeli példákból is, hogy az így viselkedő magyarokat a cigány haveri körük , vagy szerelmük teszi ilyenné.
2013. okt. 13. 17:31
16/20 anonim válasza:
És egyébként pont azért írtam le, mert nem érdekel, hogy magyar származású , az ilyen magyarokat sem kedvelem.
2013. okt. 13. 17:33
17/20 anonim válasza:
ne kennyünk már mindent a cigányokra emberek... ahhoz hogy valaki szemét, retardált mocsok legyen az mocsok cigányok nélkül is! Én cigányok közt vagyok mégse ugrok a kútba, vagy másolom le azt a viselkedést..és roma vagyok ennyi... mindenki tud magán uralkodni, felőtt ember? maga dönti el milyen legyen nem más. És ha egy magyar mocsok, valószínű hogy a magyarok között nem bontakozhat ki, cigány társaságban meg ön maga lehet... ennyi... az is lehet hogy tényleg nem adta át a néninek a helyet, csak a bekóstolt nem tudja elfogadni h igazuk volt neki, lejáratja a romákat holott lehet jogosan szóltak rá, jah és ráadásul magyar is volt a társa! De mégis a romát mocskoljátok, hogy miattuk rosszak a magyarok is. Ne legyetek már ennyire paranojásak ez már kicsit túlzás.
2013. okt. 14. 00:27
18/20 anonim válasza:
A néni nem kérte a helyet, sőt, amikor ezt felhozták témának, már leszállt. És volt még üres hely.
Ha igazuk is van, (lett volna) akkor is meg lehet mondani kultúráltan a véleményüket.
Igen, magyar volt a pali. És nem tudom,hányszor kell leírni,hogy én az ilyen magyarokat sem csípem. De az is érdekes, hogy az ilyen magyarok mindig cigányokkal lógnak.
Mellesleg tudom,hogy nem mind kötekedős.
2013. okt. 16. 00:56
19/20 anonim válasza:
De elmondam h miért lóg a romákkal, azért mert tetszik neki az a szílus, ha nem tetszene neki vszínű h kerülné őket! Ez nem főképp a mocskok hivája. Erről van szó.
2013. okt. 16. 01:29
20/20 anonim válasza:
Jóhogy nem azt hiteted el (próbálod) itt az emberekkel hogy ha egy cigány egy magyarral lóg és kötekednek meg keménykednek, akkor az a magyar miatt van... a roma kúltúrálatlanság az oka az ilyen viselkedésnek. és a suttyó magyar nyomik akiket leszarnak a szülei, naná hogy becsapódnak egy-egy ilyen cigány hordába lopni hazudni meg megfélemlíteni.. könnyebb mint normális értékes, tanuló vagy dolgozó EMBERnek lenni..
a kérdezőnek: Amúgy ha megtanulod kezelni a viperát mondjuk, és elég tökös vagy használni, azt vágd pofán vele amelyiknek a legnagyobb a szája, amelyik seggét láthatóan a többi nyalja. aztán nyúlcipő, mert ha a rendőrök elkapnak rossz vége lesz :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!