Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit lehet "kezdeni" az ilyen...

Mit lehet "kezdeni" az ilyen romákkal?

Figyelt kérdés

Ma a következő történt:Suli után vártam a buszvégen a buszt egyik osztálytársammal,egy padon űlve.Hallottam\láttam hogy jön egy 5-6 roma srác 17-18 év körüliek lehettek káromkodtak,szemeteltek stb.stb.Messziről hallottam, hogy mondta az egyik, hogy "pattintsuk fel a kis köcsögöket, és űljünk le".Odajöttek a padhoz,és mondta az egyik, hogy "takarodjatok már innen,fáj a hátam, hadd űljek le." Mutattam a srácnak, hogy 10 lépésre ott egy másik , teljesen üres pad.Erre nem, ő ide fog lűlni.Az oszt társam mondta,hogy miért kéne felállnunk, mikor mi űltünk le ide!?Abban a pillanatban a srác elővett egy bicskát, és távolról rá szegezte,másik 2 meg a pulcsimnál fogva lerángatott a padról,és odébblökött.Innentől már odébbmentünk .Mondja a srác a másiknak hogy milyen világban élünk, ő tisztességesen megkért, hogy menjünk innen és mi milyen szemtelenek vagyunk.Biztosan nem hagyom szó nélkűl hagyni, ha még egyszer belémköt egy roma.Nem hagyom hogy megalázzanak.Hogy lehet"ezeket" megfélemlíteni?

15\f

2013. okt. 9. 21:17
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Az elsőt lelocsoljátok kerozinnal és felgyújtjátok, többet nem fog fájni a háta sem, a többi meg nem fog többet kötekedni.
2013. okt. 9. 21:23
 2/20 anonim ***** válasza:
Kihivod a rendoroket es megmondon a sracnak hogy rajuk rantson bicskat!
2013. okt. 9. 21:25
 3/20 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy tudnám bizonyítani.Ezek tuti tagadnak.
2013. okt. 9. 21:26
 4/20 anonim ***** válasza:
Viperával az elsőnek bebszod a fejét,a másodiknak meg bekönyökölsz a többi elfog szaladni hidd el.
2013. okt. 9. 21:28
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

Az előttem szóló jól mondja. Én tanultam lefegyverző mozdulatokat és ha a vipera bevetése túlzás is, (több okból)azért nem árt bevetni egy két trükköt.

Én pl csavartam már ki bökőt cigány kezéből és tartottam már a farkához a saját kését. Köpni nyelni nem tudott.

2013. okt. 9. 21:32
 6/20 A kérdező kommentje:
Jól hangzik.Milyen kűzdősportot, vagy önvédelmet tanultál?
2013. okt. 9. 21:34
 7/20 anonim ***** válasza:
Utolsó, remélem utána gyereket csinálni sem!
2013. okt. 9. 21:35
 8/20 anonim ***** válasza:
Cigányok nagy köcsögök , azokat bántják akik kevesebben vannak és kisebbek.
2013. okt. 9. 23:25
 9/20 anonim ***** válasza:
90%
Tudatlan kis senki házik, azt hiszik ők ezzel vagányabbak és amit cselekszenek dicsőség. Sz.a.rul nevelték őket, s a cigány haveri köreiktől nem tanúltak semmi toleranciát, és tiszteletet! Én is roma vagyok, és voltam ilyen féreg valamikor rég én is, de már undorok az ilyen férgektől. Ilyen szitucáóban hogy ha bekóstolnak titetek, azt kell tenni, hogy inkább rájuk hagyjátok a dolgot! Mert sajnos ti húzzátok a rövidebbet. Ha elkerülhetetlen a helyzet, akkor vmi gáz-spray a megoldás,egy párat lefujtok, és egy azzal 1-2 manussal több eséjetek van elbánni. De számítsatok arra, hogy negy hagyják annyiban a dolgot, így fordúljatok a rendőrséghez. Mondjátok hogy önvédelem volt, és féltek hogy megint beléteg kötnek. Így, figyelmeztetni fogják őket a rendőrök.
2013. okt. 10. 01:23
 10/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod.Akkor inkább rájuk hagyom a dolgot.
2013. okt. 10. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!