EZ meg mi, szerintetek milyen? [zene] (hallgasd meg)
Mi a véleményetek róla ?
Csak szerintem nem valami jó ?
És ilyenkor hol vannak a fene nagy barátok, miért nem mondják meg neki, hogy nincs hangja ?
:(
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=rf88..
Mr. Reyes - Együtt a jóban
Szidják , oké, de nem ismerik!
Itt a barátok nem írnak egy , húúú de klassz vagy haver !-t, de FACETOFACE meg gondolom gratulálnak neki.
Hát azért remélem fejlődik majd valamit, mert a szöveg még talán enm is lenne rossz, érted.... :)
Bizonyos emberek azért olyanok amilyenek, mert már kiskoruk óta nem nyitottak a világ véleményére, ezért kezdenek olyan dolgokat, amit "más nem". A tetoválás, a pirszing, a cigi, az energiaital, a káromkodás, a köpködés, a stréberség, a nyalizás, és ha azt csinálod, amihez nem értesz...
A régi korokban az apja adott volna neki egy olyan sallert, hogy ne hozzon szégyent a fejére ilyennel, hogy elgondolkodott volna, de valószínű neki nincs ilyen környezete, akire felnézhet, érzi, hogy szeretik, de mégis "fedd"...
http://www.youtube.com/watch?v=JX9uPw4VuTs
Újabb ZAJ-t adott ki.....
Komolyan én sajnálom őt, hogy megint nem figyelmeztette valaki , hogy Hagyja már.
JAH de Ő :
"gratu ez a pályád csúcsa itt kell abbahagyni" :D
Nekem tetszik.Én már mind a kettőt kívülről tudom,annyiszor meghallgattam.:D
De hamarosan jön a harmadik.;)
Örülök, hogy valakinek tetszik :D
És annak is örülök, hogy én egy másik univerzumban élek !
Ez a mondom.és.elmutogatom/eljátszom. dolog szerintem tök felesleges, nem hülye senki, hogy a SZÍVEM ÉG ..bla bla.... és meg kell gyújtani egy PAPÍR SZÍVET...
:D Kész kabaré... de jókat nevetek...
:)))))))))))))
Jó neked :D
Meg :)
Hallottam is :)
Fít Albánnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!