Szerintetek b*zis?
Figyelt kérdés
Szerintetek b*zis ha kicsit páwa vagyok és befesteném a hajam valamilyen színűre?2013. szept. 21. 20:22
21/26 anonim válasza:
"1 gyúrok nem kevés ideje 2 rtm et és garaget halgatok 3, utálom a pirszinget és a fültágítót.. és még mindig az a lényeg h mondjuk ha nem lenne páwa akkor alapból az meleges e ha befejteném..."
Ebben a mondatban van öt is. (helyesírási hiba)
22/26 A kérdező kommentje:
az hogy nem tudom hogy írják a pirszinget vagy hogy elírtam 1 szót szerintem nem olyan nagy hiba :D
2013. szept. 21. 21:30
23/26 anonim válasza:
Nem csak nem tudod hogy kell leírni a piercinget, de hallgatni két l-lel szoktunk, és a hajunkat is befestjük nem befejtjük. Alapból az egész szöveg értelmetlen és magyartalan.
24/26 A kérdező kommentje:
Rendben.. szerintem feküdj le Mr. magyar tanár úr... holnap úgyis kiakasztanak órán :)
2013. szept. 21. 22:55
25/26 anonim válasza:
egyébként mi a fa*zom az a pawa-ság?
valami gyökér egyen g*ci akarsz lenni, mert akkor rajta.
már csak egy fas.z hiányzik a pi*sádból.
és ne tagadd, hogy kívánod!
26/26 anonim válasza:
Képzeld el hogy nem férfi, hanem lány vagyok, és még iskolás. Csak én igényes vagyok nem csak a külsőmre, hanem az írásomra is. Ha már egyszer Magyarnak születtem, legalább használjam helyesen a nyelvet. Ajánlom neked is a nyelvtankönyv lapozgatását hajfestés közben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!