Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogyan lehetnek boldog,...

Hogyan lehetnek boldog, felszabadult, hogyan vonzhatnek magamhoz jo baratokat?

Figyelt kérdés

Eleg regota maganyos,vagyok illetve depresszioval kuzdok.Nagyon szeretnem jol erezni magam a boromben,szeretnem,ha tobb lenne a baratom,nyugodt lennek egy fajta vonzo kellemes szemelyisegem lenne.

Ha barki tud tanacsot adni azt nagyon megkoszonnem.:)

2013. szept. 18. 22:59
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
nagyjabol mindent ertek viszont nem beazonosulas hatasara eleg ritkan tudok jo kedvu illetve felszabadult lenni sajnos...
2013. szept. 28. 19:45
 12/14 anonim ***** válasza:

Már az, hogy ezt belátod, segíthet több "probléma" más szempontból való megéléséhez.Tehát lehet, hogy beazonosulsz egy rossz hangulattal, de nem agyalsz majd rajta annyit.

Lehet, hogy beazonosulsz egy jó hangulattal, de ez csak így kezdődik, aztán maga a jó hangulat, egyre függetlenebb lesz mindentől.

2013. szept. 29. 10:21
 13/14 anonim válasza:
Én is hasonló cipőben járok, úgyhogy én is köszönöm a válaszaidat :)
2013. dec. 7. 15:54
 14/14 anonim válasza:
POZITÍV GONDOLATOK! ENNYI A LÉNYEG ;)
2015. máj. 5. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!