Miért esik nehezemre társaságban beszélni és hogyan lehet ezen segíteni?
Figyelt kérdés
Azt vettem észre hogyha körülöttem emberek vannak akik hallják hogy mit mondok akkor kellemetlenül érzem magam és nem tudok nyugodtan beszélgetni azzal az emberrel akivel ha egyébként kettesben vagyok teljesen olajozottan és könnyedén beszélek. Az okairól csak sejtéseim vannak, hiányos nevelés és iskolában ba**ogatás. De szeretnék ezen változtatni, felszabadultan kommunikálni bármilyen helyzetben.2013. szept. 17. 15:05
1/2 anonim válasza:
Nem tudom, ez valami szorongás vagy fóbia. Talán lépj be egy színjátszó körbe.
2/2 anonim válasza:
Kutyaharapást szőrével. Én anno leizzadtam ha kihívtak felelni. Aztán egy tanárom kitalálta hogy minden órán valaki előadást tart. Egy hétig fájt a gyomrom előtte, de miután megtartottam az előadást, rájöttem, hogy senki nem fog kicukkolni vagy leharapni a fejemet, utána könnyebben ment. :) Tényleg csak a sok gyakorlat segít, hogy hozzászokj. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!