Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Feljelentést tudok tenni/...

Feljelentést tudok tenni/ tudnak tenni ellenem?

Figyelt kérdés
Volt egy 5 hónapos viszonyom egy nálam 10 évvel idősebb pasival aki nős és gyermekei vannak. ( nem ítélkezni, mindenki hibázhat). Kiderült ez az egész és a felesége 134-szer hívott meg még az anyósa és a férfi is hívogatott a tegnapi nap folyamán. Azzal fenyegetőzött az asszony hogy feljelentést tesz ellenem zaklatás és becsületsértés miatt. Ha esetleg bemennének a rendőrségre kiadhatják nekik az adataimat? Köszönöm a normális válaszokat.

2013. szept. 15. 09:17
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Nem mondják meg. De ne légy már ilyen hülye! Semmi bajod nem lehet. A leveleket szkenneld be, ártani nem árt. Nincs mitől félned.
2013. szept. 15. 09:42
 12/22 anonim ***** válasza:

hazugságvizsgálat? hol éltek emberek :D

megcsalásért nem lehet feljelenteni senkit, a becsületsértés pedig nem ez.

Az mondjuk h bizonygatni akarod csakazért is h de viszonyotok volt, nem tudom mire jó...ezen azért elgondolkodnék minek őrizgeted a "bizonyítékokat" ha már nincs viszonyotok... vagy te még akarnál a pasitól valamit?

2013. szept. 15. 09:44
 13/22 A kérdező kommentje:
oké köszi.
2013. szept. 15. 09:44
 14/22 anonim ***** válasza:
40 e egy hazugságvizsgálat. Nem kell elvégeztetni, elég fenyegetni.
2013. szept. 15. 09:45
 15/22 A kérdező kommentje:
nem bizonygatom, el vagy tévedve. az hogy elmondtam mi volt, nem bizonygatás. a bizonyítékok pedig azért vannak meg mert nekem jelentett valamit ez a pasi és ha azt vesszük ilyen esetekbe még jól is jönnek ezek.
2013. szept. 15. 09:46
 16/22 anonim ***** válasza:
Középiskolás vagy és kavartál egy nős pasival? Jól értem? Netán egyik tanároddal?
2013. szept. 15. 09:58
 17/22 anonim ***** válasza:
A nő honnan tudja a számod? A férfi miért hivogat ezek után?
2013. szept. 15. 10:12
 18/22 A kérdező kommentje:

Igen most vagy 5. éven.

a nő kivette a kezéből a telefont utána meg gondolom elmentette. olyanokkal hívogat hogy én tönkre tettem az életét

2013. szept. 15. 10:39
 19/22 A kérdező kommentje:
de nem a tanárommal
2013. szept. 15. 10:40
 20/22 anonim ***** válasza:
Hát ebben igaza van, tönkretetted az életét. Az más dolog hogy a lelkiismereteddel hogy bírsz elszámolni, de ne félj, mindenki visszakapja amit érdemel, te is. :-) De emiatt nem lehet bajod ha csak el nem kapnak az utcán és meg nem vernek, bár remélem nem ilyen buták, mert akkor még te tehetsz feljelentést.
2013. szept. 15. 10:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!