Nem a megfelelő baráti kört választottam? Részletes leirás lent.
Bocsi de ez hosszú lesz és bonyolult, csak ha érdekel amit mondani/kérdezni akarok akkor olvasd el:
Az a problémám, hogy nekem igazából van egy nagyon rendes jófej baráti köröm, ugye, nagyjából az én korosztályom(17) a zene és a társaság alapján választ magának szórakozóhelyet a diszkópatkányok diszkóba járnak( az én baráti köröm nem, hanem mi egy olyan helyre járunk, ami inkább ilyen klubnak nevezhető, ahol leginkább dubstep, rap és RITKÁN rock zene megy és a társaság is ilyen).
Nekem viszont az a gondom, mondhatnám azt is, hogy rocker vagyok(habár nincs hosszú hajam, tetkóm, piercingem se bőrdzsekim, tök átlag vagyok, de őrülten imádom a zenének ezt a durva műfaját)na szóval aza a gondom, hogy eggyetlen rockert sem ismerek magamon kivül. Akit ismerek azzal is csak annyira vagyok jóban, hogy épp köszönünk és lekezelünk, de nem ismerem a baráti körüket, senkit. A múltkor is egyedül mentem el Ossian és Dalriada koncerte (ott ismertem meg ezt az eggyet akiről beszélek, nevezzük őt X nek), de akkor láttam, hogy nekik már ki van alakulva egy nagy baráti közösségük AMIBEN ÉN NEM VAGYOK BENNE, senkitse ismerek közülük, sőt hihetetlen vagy sem, de soha nem is láttam még őket.
Na ott össze akartam velük haverkodni, de tudjátok, hogyvan ez, amikor van egy baráti közösség s egy idegen...vagy csak veled foglalkoznak, hogy megismerjenek, vagy tojnak rád magasról, hát nem mondom, hogy tojtak rám, mert nem, de érződött róluk, és tisztán látszott, hogy nekik már megvannak a barátaik és nem is kell több( kb. nekem ez jött le)
Tegnap este kintvagyunk a haverokkal és találkoztam X-el, kérdem hová mennek, mondja, hogy hova mondtam neki, hogy lehet később énis benézek. El is telik kb. másfél óra és mondom a többieknek, hogy én megyek mert még valamit meg akarok nézni abba a másik szórakozóhelységbe ahová X ment.
Hivtam az eggyik haveromat(akiről mindig is úgy gondoltam, hogy ő legalább egy kicsit is de szereti a rock zenét(ez a személy legyen Y)
Igy elmentünk Y-al oda ahova X ment bemegyünk, egészen be sem mentünk a helységbe, ahol állitólag valamilyen Ossian-Acélsziv feldolgozás volt. Már indulok befele, látom, hogy tele van minden rockerekkel, gondolom magamban: ez jó lesz, megkeresem ott majd X et, leülünk hozzuk és megismerem még néhány haverját, hátha összehaverkodhatnék velük...errefel megszólal Y: itt nincs semmi csak egy csomó rocker, gyere menjünk és azzal ment is kifelé, (ekkor pont nem volt zene) mondtam neki, hogy most csak szünet van, várjunk bár 10 percet, de ő: nem vár, mert a többiek már várják a másik szórakozóhelyen(holott ebben az épületben összesen 1 árva percet se voltunk) ő már a rockereket meglátta futott is kifelé -.- ) Én utánamentem és győzködtem, hogy menjünk be de nem akart, és a legsz.rabb, hogy énsem mehettem vissza mert másnap(tehát ma) reggel kellett mennem a sofőrsulis autóval vezetni és a haveraimnak is azt mondtam, hogy nem űlök csak megnézem, hogy mivan ott s aztán megyek haza, szóval ha oda beülök a rockerekhez, akkor a haverjaim aztmondják, hogy ………vagyok, mert nekik azt hazudom, hogy haza kell menjek mert másnap reggel korán kell keljek és közben nem hazamentem, hanem beültem X ékhez, egy teljesen ismeretlen bandába.
Szóval olyan érzésem van jelenleg mintha nem a nekemvaló baráti körben lennék. Úgy érzem, hogy jobban érezném magam X-ékkel, mint Y-ékkal, viszont ez utóbbi már egy több éves batátságok köteléke.
Nektek mi a véleményetek milyen módszerrel tudnék X baráti körébe jutni(már mondtam, hogy próbáltam de nehezebb, mint gondoltam, főleg azért is mert a mi kis városkánkban nincs állandó rock klub, csak olyan hely van ahol időnként szerveznek rock estéket de ezekről én mégcsak az sincs ahonnan értesüljek, mert mondom, a baráti körömben senki de senki nincs akit legalább érdekelne ez a műfaj.
Nálunk most a városban ismét ilyesmi rendezvények voltak, megint mentem,(egyedül) találkoztam X-ékkel, és még egy párral, volt velük egy nagyon szép csaj is akit megpróbáltam felszedni, eleinte nagyon, de nagyon ugy tünt, hogy összejön aztán mégse...de ami a fontos, hogy X egyik haverjának szinte szószerint ugyanazt elmondtam amit itt nektek és azt mondta, ha bármi ilyen eseményről tud, akkor hivnak engem is. :D Szóval azthiszem sikerült előre lépést tenni. A csajt nemtudtam felszedni, de nem is érdekel, nekem a ROCK és metál sokkal fontosabb mint a világ legszebb nője akár.(ez amugy tényleg baromi szép volt)
A durva, hogy nem azzal sikerült bekerülni a bandába,hogy én mennyire imádom a rockot, hanem azzal, hogy látták, hogy mi a szándékom azzal a csajjal, hogy nagyon tetszik nekem s hogy nem jött össze amit akartam(nem részletezem h miért, hogy nem mert az egy másik témakör) de a lényeg az, hogy eggyikük elbeszélgetett velem, hogy sajnálja, hogy nemjött össze, s akkor mondtam neki, hogy a fő célom nem a csaj volt, hanem, ti: a hosszú haju, szakállas, bőrdzsekis arcok.
S azt mondták, legközelebb ha valami van szólnak nekemis!
Na remélem igy is lesz :D
Ennek örülök! További sikereket!
20/L.
Egy cipőben járunk :) Viszont az én helyzetem még a tiednél is gázabb :D Én SZlovákiából vagyok és itt sokkal kevésbé van elterjedve a rockzene, mint Magyarországon. A baráti körömben jóformán nincsenek is rockerek, mert most költöztem a jelenlegi városomba és eddig még nem sikerült olyasvalakit megismernem, akikkel mehetnék koncertekre. Egyedül még mégsem buli a buli. Viszont kénytelen vagyok egyedül menni koncertekre, mert ki nem hagynám, mivel a zene az életem, de egyszerűen nincs kivel menni.
Rocker ismerőseim csak neten vannak, egy csomó. Viszont velük érthetően nem tudok koncertekre járni a távolság miatt. Mindegy, a lényeg az, hogy én is így érzem magam,.. mintha egyedüli feketeként beraktak volna a fehérekhez :D
Egyébként szerintem mindenképp oda kellett volna menned X-ékhez. Lehet, hogy Y-ék már régebb óta a barátaid, viszont abban semmi rossz nincs, hogy másokkal is barátkozol, nem lehettek összenőve.
Mondjuk FB-n jelöld be ismerősnek vagy ilyesmi :D És akkor dumáljatok, haverkodjatok, dumálj le vele valami koncertet.. és megy az :)
Hát, max hugi lehetnék, nem öcsi :D
De akkor örülök, ha megoldódott :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!