Kezdőként elég ez a gép, jót választottam?
Most már nem mindegy?! Már megvetted...
Így előbbre jutni nem fogsz, mivel mindent az automata fog neked beállítani, így még tanulni sem fogsz tudni szerintem.
Illetve elméletben igen, de gyakorlatilag nem.
Később ha komolyabban gondolod és elkezded tanulni, majd fogod a fejed, hogy nem amazt választottad.
Amazon is lett volna ugyanúgy automata mód is, attól, hogy van benne manuál - csak több lehetőséged lett volna később.
Ha teljesen kezdő is akarsz maradni, akkor jó ez.
Ha szeretnél fejlődni, akkor nagyon kevés.
Technikailag valóban kevés ez a gép, talán rosszul választottál. A manuális módra szükséged lesz, amint feltűnnek az automatika hiányosságai.
De ne keseredj el, azért nem olyan vészes a helyzet.
Kompozíciót, képszerkesztést, vágást, digitális utómunkát ugyanúgy tudsz gyakorolni ezzel a géppel is.
Ha sokat fejlődsz, rövid időn belül érezni fogod, hogy bizony kinőtted a gép lehetőségeit és erőteljesen visszafogják majd a kreativitásod a technikai hiányosságok.
Imádom ezt a gépet,egész nap elvagyok vele,és teljesen úgy érzem nekem ez a gép nagyon is elég.Szeretek fotózni de nem szeretnék profi szintű lenni,számomra ez nem hivatás,hanem hobbi :)
Persze lehet h előbb utóbb tényleg váltok egy komolyabb gépre,de a mostani időmhöz képest amennyit fotózni tudok megfelel ez a kis aranyos.
Mindenkinek köszönöm a válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!