Középiskolás korú arcok! Ti honnan verbuváltok zsetont bulizáshoz, meg hasonlókra?
Akkor ezt megbeszéltük. :D
Majd értesíts a számokkal, hogy hogy ment az állatkertes/Mekdonáldz-os gyüjtögetés. És anyukádnak vegyél perselyt szülinapjára. :D
nem vagyunk hülyegyerekek.
egyébként a sulit nem fizetik meg..szóval... de örülhetsz mert nyáron dolgoztam és jogsira megy.
gonosz felnőtt.
egyébként lehet h belőlünk lesznek a pénzügyi szakértők :D na.
#14-esre akartam válaszolni, de #16 leírta, amit írni akartam.
#15 pedig: Majd várom a helyzetjelentést. :D
végülis nem is kell alkalmaznom mert ha sűrgősen kell akkor kiemelek némi aprót a pénztárcájukból. na de te hogy haladsz? :D
a befőttes üveges részt vészhelyzetre tartogatom inkább :D
Én köszönöm jól. :D
Említettem a módszert, miszerint félreteszek némi zsetont minden iskolai nap után. Múlt nyárról még maradt 25 rongy, és sikerült összesöprögetni év eleje óta további 3 Mátyás királyt. Ha úgy koplalnék, mint a tavalyi tanévben, akkor lazán lenne 70 ezer a nyári szünetre, de ez még elválik. Holnap például randim lesz, az meg általában egy pénztüzelésű kazán szokott lenni. Majd meglátjuk, holnap este, hogy mennyi az annyi valójában. :D Bár még ha nagyon pesszimista is vagyok, még akkor is legalább 50 lesz a nyár kezdetére.
És te hogy haladsz?
3000 Ft xdxd
ja meg van jogsira is pénzem.
csak az a baj h ha kapok egy 20-ast esetleg karácsonyra akkor elvásárolom :(
de ilyen piákra mindig jó az aprópénz:D meg szerencsére nálunk akad házi ellátás (borospince tömve pálinkákkal is) úgyhogy (Y)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!