Mitől érzem ezt?
Figyelt kérdés
Egy ideje teljesen úgy érzem, hogy nincs rendben velem valami. Ha egyedül vagyok alig tudom lefoglalni/lekötni magam. Szeretek emberek között lenni, jó társaságban. Már 20 éves vagyok, a régi barátságok kezdenek megszűnni...én próbálok mindig mindenkit felkeresni, beszélgetni, néha találkozni. Új barátokat nem tudok szerezni. Próbálkoztam már, de egyoldalúvá vált a dolog, mindig én keresem az illetőket. Vannak barátaim, de olyan igazi barátnőm nincs akivel mindent megtudok beszélni és olyan mintha testvérek lennénk, pedig jó lenne. Emiatt kicsit űrt érzek az életemben. Mivel tudnám ezt az érzést elhessegetni, hogy ne érezzem úgy magam a világban mintha egyedül lennék?2013. szept. 4. 18:11
1/3 anonim válasza:
Találj egy párt magadnak, az minden bizonnyal meg fogja oldani ezt a problémát.
2/3 A kérdező kommentje:
Kapcsolatban élek már 2 éve.
2013. szept. 4. 18:17
3/3 anonim válasza:
ez a fajta magányérzés általában a szülőktől ered, gondold át, mi van velük és veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!