Egyedül az ebédlőben?
Figyelt kérdés
Az osztályomból sajnos senki nem menzás.De én sajnos az vagyok mert megoldhatatlan hogy otthon állandóan főzzünk.Szerintetek a többiek mit szólnak hozzá h én egyedül eszegetek ott? Nagyon nem szeretek ott lenni amikor látom hogy mindenki csoportosan jön kajálni.2013. szept. 3. 21:33
1/4 anonim válasza:
Örülj neki, hogy egyedül ehetsz! Tőlem elcsipegették a felét mindig!
2/4 anonim válasza:
Hallgass zenét, tanulj és ne érdekeljen, hogy mit gondolnak. :D Ez nem egy amcsi gimi, ahol az jelenti a népszerűséget, ha sokan kajáltok együtt és kibeszéltek mindenkit. Kit érdekel? Figyeljenek ők is a kajára.
3/4 anonim válasza:
Mindenki le fogja tojni. Tényleg nem egy amerikai filmben élsz. Itt mindenki tojik rá, hogy kivel eszel. Amúgy nincs is ismerősöd más osztályokból egyáltalán?
4/4 anonim válasza:
Velem mindig lejött 1-2 volt hogy 3 barátnőm is :D nem szóltak érte, nem tudom nálatok ezt engedik e :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!