Nagyon gáz, ha közel 20 éves koromig nem élek túlzott társasági életet? L
Nem maradtál le semmiről. Még lehetsz bulikirály. :D
Viccet félretéve, mai fejemmel bánom, hogy nem voltam otthonülő típus. Az égvilágon semmi értelme nem volt, hogy hétről-hétre leittam magam, és kurvultam a táncparketten, mert azt hittem enyém a világ.
Hozzáteszem, ha nem lettem volna túl mutatós, akkor nyilván inkább a könyveket bújtam volna. Na nem mintha sík hülye lennék, de hamarabb jutottam volna előre.
Ha valamikor eljutsz egy buliba nézz majd körül amíg még józan vagy. Szerintem nem sok értelem látható a dologban, főleg ha nem iszod le magad.
Nekem sajnos elég hosszú idő kellett ahhoz, hogy ezt belássam, vagy rájöjjek.
És nehogy azt hidd, hogy az a menő, aki minden héten leissza magát. Inkább olvass otthon, azzal jobban jársz.
Az utolsó válaszolónak igaza van!
Nem vesztettél semmit azzal, hogy nem buliztál még. Én se éltem társasági életet ennyi idősen, most is mértékkel teszem, kerülöm a túlzott alkoholfogyasztást és a vad bulikat.
Nem hiszem, hogy bármi is kimaradt volna az életemből azzal, hogy nem voltam még diszkóban és nem volt még testi kapcsolatom, inkább a csendesebb, nyugodtabb helyeket és a beszélgetést kedvelem, semmint a mértéktelen ivást és a túl hangos zenére való vonaglást, a kapcsolattal pedig megvárom azt a fiút, aki tényleg nagy hatással lesz rám.
A legtöbb fiatal persze szívesen bulizik, de előbb-utóbb rájönnek, hogy más is van a világon, amik fontosabbak, mint az, hogy minden hétvégén berúgjanak.
Persze szíved joga eldönteni, hogy mit csinálsz, szerintem találj magadnak olyan hobbit, amit szeretsz, és a barátok majd jönnek maguktól.
Nem mondom azt, hogy ne bulizz, néha egy-egy szórakozással töltött este belefér, de ha nem szeretnél lerészegedni, ne tedd csak azért, hogy mások befogadjanak. Nem attól leszel valaki, hogy mennyit bírsz meginni, vagy hány pasival voltál már együtt, hanem attól, hogy miben vagy tehetséges, és ezt mennyire tudod kihasználni az életben.
25/L
Szerintem nem.
És nem is feltétlenül "kell",hogy legyen az embernek ilyen korszaka.
Köszönöm, kedvesek vagytok :)
igazából ezt csak azért látom így, mert a körülöttem lévő emberek már mind buliznak/buliztak, átestek ezeken a dolgokon, én meg néha annyira kirekesztettnek érzem magam emiatt... a barátságaim is ezért szakadtak meg egy idő után, mert teljesen negatív életstílusra váltottak ennek köszönhetően. Nem azt mondom, hogy ezt én is követni akarom, mert tudom ezekben a dolgokban, hogy hol a határ... csak mégis, azért vágyom egy kis "felszabadultságra", míg fiatal vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!